A Kiltix vízálló? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Úgy értem akkor is hatékony marad, ha a kutyám (kinti) szeret a szemerkélő esőben, hóesésben is kint mászkálni?
Ha nem akkor mit ajánlottok ami hosszútávon olcsóbb a Frontline-nál de hatásos bolha és kullancs ellen is?
Nekem szerény véleményem, hogy sem a Kiltix, sem másmilyen bolhairtó nyakörvek nem jók. :S Nem csak esőben, sehogy sem. Én vette a kutyáknak nagyon drága nyakörvet, egy hét elteltével tele voltak bolhákkal. Szerintem még körbe is táncolták. :S Elvileg fél évig bírniuk kéne ha kint vannak a kutyák esőben/hóban, ha nem.
Cseppről nem tudok nyilatkozni azt még nem próbáltam. Esetleg azzal próbáld meg. :)
Hááát az Excaliburral max leszúrni tudnám a kutyát:)
Ha a Scalibor nyakörvre gondoltál, arról meg azt mondják nem jó bolha ellen....
Excalibur nagyon jó és tényleg vízálló :D Nagyon jót nevettem.
A szemerkélő eső nem fog ártani a kiltixnek, de vegyél inkább scalibort, nekünk nagyon bevált.
Olyan nincs, hogy vízálló. A Killtixre is rá van írva, hogy két alkalmat bír enyhébb esőben, utána már nem véd.
Én például a kutyáimnak nem veszek semmi ilyesmit, mert fejenként heti 5 ezerbe kerülne, az havi 50. Nem beszélve arról, hogy már nem élnének, mert elmondták az orvosok, sőt, több készítmény tájékoztatójába is bele van írva, hogy bocsi, ilyenkor nem lehet mit csinálni, mert ha lenne is rá pénzem, megmérgezném a kutyáimat :S
Ugyanis mindenfélét kipróbáltunk már, de néhány nap alatt elmúlt a hatásuk, a kutyáim tóban úszkálnak heti 2-3x, és az esőt is élvezik, olyankor is órákat ázok velük a határban, különben frusztráltak lesznek, és az senkinek sem jó...
A Scalibor sem az. Lehet, hogy jobban ellenáll, de ha kinti kutyád van, akkor szerintem egy-két séta vagy udvarbeli szaladgálás az esőben már lerontja a hatását, akár teljesen is. NEM létezik sem megbízható nyakörv, sem megbízható csepp. Ezek után, ha bárki azzal áltatja magát, hogy létezik vízálló valamelyikből is, az akkor nagyon manipulálható...
A kiltix vízálló....
Évek óta ezt használom és tökéletesen bevált mindegyik kutyámnál pedig mindenfelé járunk...
A scalibor nem jó bolhára.
Ja és szoktak úszn ia kutyáim,a nyakörvben és egyeltalán nem megy el a hatása.
Egyedűl samponos fűrdetésnél kell levenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!