Mi a véleményed a keverék kutyusokról?
a fajtatiszta vagy a keverék jobb?
melyik a segítőkészebb? - meg ilyenek.
mond el mi a véleményed a keverékről?
így:
nekem 4 kutyám van.három fajtatiszta egy keverék.
én azt mondom hogy a keverék kutya sokkal jobban szeret ragaszkodik a gazdájához.
a fajtatiszta kutya általában játékos meg minden de nem igazi barát.
Írj így te is véleményt.
Nekem semmi gondom velük. :)
Ugyanolyan aranyosak lehetnek, ugyanolyan okosak, ragaszkodóak , mint a fajtiszták..
én pedg azt szeretném kérdezni,h nem kinos e keverék kutyust sétáltatni?
csak mert nagyon szeretem,de mégse szeretném,h megszoljak,habár ugyse senki nem szolna semmit:D de azért gondolhatnak valamit,h pff...
rem.érthető volt:)
Imádom őket:)Nekem eddig csak keverék kutyusom volt, összesen 3. Az egyik 13 a másik 16 évig élt, a mostani pedig márciusban lesz 10 éves:)
A mostani kutyámat már megmérgezték,elütötték,de mindent kibírt, egy fajtatiszta ebbe már rég belehalt volna.
Jobb kutyust nem ismerek,soha nem volt tanítva,tudja mit szabad mit nem:) Igaz barátom:)
Egyébként nem szabad általánosítani, barátomnak is volt olyan keverék kutyusa, aki tényleg bolond volt:) Mindent megrágott,széttépett, de ismerek olyan gazdit is akinek fajtatiszta kutyája van, mindent megcsinál amit mondasz neki, de egyébként iszonyat buta, egy labdával futkározik egész nap és csorgatja a nyálát...:(
Gondolkozz már logikusan! Mégis mi köze lenne a fajtának ahhoz hogy mennyire szereti a gazdáját? Te is beláthatod ha van egy kis eszed hogy nem ez befolyásolja hanem a kutya jelleme és hogy egy darab kutyából nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Én ismerek egy csomó szökős, gazdára nem figyelős keveréket... Na? Mindez pusztán nevelés és jellem kérdésre!
Nekem semmi bajom akeverékekkel, de fajtatisztákat szeretem, vagyis pontosabban két fajtát. Nekem ezek az álomkutyák. És egészségesek, ragaszkodóak, szófogadóak. Semmivel sem rosszabbak mint a te keveréked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!