Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A labradornak hám vagy nyakörv...

A labradornak hám vagy nyakörv? Szerintetek? én minden esetre hámpárti vagyok. De csak most felnőtt kutya esetében. Tudom kiskorában nyakörv.

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó: ugye nem labid van ? :D
2010. dec. 11. 07:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Még nincs de szeretnék.
2010. dec. 11. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem, tacskó és roti keverék. :P
2010. dec. 11. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom maradjon minden kutyának a nyakörv, ha nem szükséges valamilyen indokból fogva a hám.

Hám szükséges lehet olyan kutyáknak, akiknek pl egyik ismerősöm kutyájának légcsőszűkületes kutyája van, szóval náluk egyértelmű volt, hogy hámot kell használniuk. De ha a kutya egészséges, maradjon csak a nyakörv.

Sok dolog van, amiben ki-ki egyetért, ki-ki nem.

A hámról azt mondják, csak szánhúzó kutyáknak ajánlják, mert a kutya el kezdi tőle húzni a pórázt sétáltatáskor, stb. A nyakörvről meg azt mondják, hogy a kutyának megsérti a gégéjét, stb. Szerintem ez mind hülyeség. Mint ahogy valamelyik válaszoló is írta, az ő kutyája pl a nyakörvtől kezdett el húzni. Minden kutya más - más a jók nekik. Személyesen ki kell tapasztalni, melyik a jobb, és akkor azt kell alkalmazni :)

2010. dec. 26. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Tacskó és roti? Anyám .. képed van róla?:D
2010. dec. 26. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
ma 13:54--Akarsz egy jót röhögni??Attól még hogy korcs,lehet jó kutya!!
2010. dec. 26. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Mondtam én, hogy nem jó kutya? Érdekes egy mix lehet, kiváncsi vagyok rá - egy ismerösömnek van hasoló mixe, kiváncsi vagyok mennyire hasonlit rá, nem szokásom kutyák kinézetén "röhögni". Egyébként meg "korcs" kutya nincs, csak keverék.
2010. dec. 26. 19:15
 18/18 Doruss ***** válasza:
63%
Attól függ. Hám akkor kell leginkább, ha mondjuk nagyon húzza a pórázt, mert olyankor ha vissza akarod húzni, megfullad szegény. De ha már megtanult szépen menni sétáltatásnál, akkor elég, sőt még jobb is a nyakörv.
2010. dec. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!