Hogy neveljem a picike rottweileremet hogy ne legyen bolond amikor nagy lesz?
azért mert ez tetszik
amúgy meg semmi közöd
kutyasuli nem volt opció, ha jól emlékszem, és most sem az, ha az lenne, nem is írtam volna ezt a kérdést
eddig semmi hasznosat nem tudtatok írni :(
arra nehéz válaszolni hogy hogy neveljem? na és hogyan játszak vele? hogy tanítsam meg neki, hogy mit nem szabad?
Rotinak mindenképpen szüksége lesz az iskolára, ezt jobb ha már most elkönyveled magadnak. Hogy tanítsd meg dolgokra, amiket nem szabad???? Most ez komoly? Ha még ezt sem tudod, akkor valóban rossz fajtát választottál......
Miért nem vettél rotis könyvet, miért nem nézel utána interneten, legalább valamennyit kéne informálódni egy adott fajtáról ha már megvetted. :S Ez így elég felelőtlen...
nem megvettem, hanem kaptam
iskolába nem viszem, ez nem érthető? van aki nemengedheti meg magának, inkább megtanítom én neki, mert lesz rá bőven időm
képzeld, azon vagyok hogy informálódjak, szerinted mért írtam ki ezt a kérdést okosTóni?
Nem kell megmagyarázni, hogy nincs pénzed kutyaiskolára. Én is az első nagytestű kutyámat iskolás koromban hoztam haza, mégis eljártunk kutyasuliba. Egyáltalán nem drága és ráadásul hasznos is.
De nem tudom miért nem veszel hozzá könyvet akkor ha ennyire informálódni akarsz. Abból szerintem mindent megtudsz.. Aztán vagy tudod alkalmazni nála, vagy nem. De ha nem, akkor úgy is észre veszed, benne leszel a hírekbe.
Ha már ennyire nincs rálátásod, és ismerősöd, aki segíthetne, itt az internet, sok okos dolgot olvashatsz, csak keresgélni kell.
Amúgy ugyan az jellemző nála tanítás szempontjából, mint átlagban a többi kutyára.
Egy csivava is a fejedre nő, ha nem neveled jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!