Ki mivel eteti kutyusát?
Én főzök neki. Napi egyszer kap egy középkategóriás tápot, és egy étkezésnek meg főtt ételt.
Ez ált. rizs, májjal, belsőséggel, darálthússal, vadhús, főzelékek. Ha nem túl drága, akkor ehet a mi kajánkból is. Persze ilyenkor nincs extra csípős kaja, meg zsíros, fűszeres. Húslevest sárgarépával főtt hússal, daragaluskával minden vasárnap kap.
Morzsi Prémium? :D ez tetszik.
Én váltogatom a tápokat, pl. Dog Chow, Royal Canin. Attól függ éppen, hogy állok anyagilag és heti 1-2szer főzök nekik rizst, zöldséget és csirkehúst. Persze, ha marad ebédről valamilyen hús, leves, hozzákeverem a száraztáphoz.
Tápból két félét kap: vagy Dog Chow juniort vagy Royal Canin juniort. Mivel felnőtt kutyáról van szó (de a juniort jobban szereti meg a fogai is aprók) így kevesebb kell belőle picivel nehogy elhízzon.
Szoktam neki rizst főzni és zöldségeket illetve csirkehusit. Szereti még a kutyatésztát is de nem sokszor főzök neki, inkább rizst. Ételmaradékot nem sűrűn szokott kapni. Annyi ha van tejszínes étel nálunk (például tejszínes hús) akkor abból egy picike kis szaftot elveszek, hogy ízes legyen a kajája. Szereti még a csontot különös képen a nyakat :) Nasiként szokta rágcsálni.
Te nagyon el vagy tévedve. A kutya az kutya, nem ember, attól mert egy kaja emberi fogyazstásra alkalmas még nem lesz a kutyának is minőségi.
Én Brit táppal etetem, ez egy elég megfelelő minőség. és ennyi. Másra nincs szüksége. Nem pazarlom az időm főzésre meg maradék gyüjtésre )ami nálunk nincs is) inkább velük vagyok addig.
Én sem főzök a kutyáimnak.
Az egyik német juhászom Josera High Energy-t kap (prémium minőség), a másik német juhász meg a pit-spániel keverék pedig Josera Regular-t (profi minőség). Nekem (meg persze a kutyáimnak) ezek váltak be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!