Help! A kiskutyámon palotapincsi. Furcsa gumó van. Valaki találkozott már ilyennel?
Nem kullancs? Jó tudom télen de más ötletem nincs :S
13/L
Kullancs mikor megszívja magát vérrel nézhet ki így. Aztán mikor jóllakott lepottyan. Elég veszélyes betegséget terjesz, többek között a baéziát. Figyeld a kutyust nem-e bágyadt, lázas, hány, étvágytalan, véres pisi. Bármelyik jeéentkezik AZONNAL orvos, mert akár 1-2 nap alatt is elviheti a kutyát.
A kullancsot egyébként ki tudod szedni, tekerve, de ha a feje bennemarad az sem tragédia. Fontos, hogy NE PRÓBÁLKOZZ OLAJJAL, mert attól beleöklendezi a kullancs a betegséget az áldozatába.
Látatlanba ennyit tudtam segíteni.
köszi a választ...de az a gon,h nem tudom kiszedni..mivel a bőre alatt van...nem olyan mit a kullancs.. :S a hasnán vagy 3hete már ott van...
jövőhéten viszem orvoshoz..de mégis szerintetek mi lehet?remélem semmi komoly..
Háth nemtudom :S Keress valamit a neten! De miért csak jövőhéten viszed? És ha súlyos baja van? Szerintem minél előbb vidd el (:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!