Mi a véleményetek a Kennel's Favourite kutyaeledelekröl?
Még nem hallottam róluk, de a honlap: [link] alapján elég profinak találom őket.
Szerintem találsz a kutyádnak megfelelő tápot, és árban valóban kedvezőbb az Acanánál.
Érdemes kipróbálni, aztán ha a kutyádnak is ízlik, akkor válts nyugodtan. Persze csak fokozatosan áttérve az új tápra.
Szia,
Az Acanáról én nem térnék át a KF tápra. A beltartalmi összetevőket kell megvizsgálni.
Indokaim:
Az Acana majdnem gabonamentes táp - csak zabot és barna rizst tartalmaz, mint gabona. (A zab pázsitfűféle és nagyon egészséges, de gabonának mondják)Az Acana több húst és kevesebb szénhidrátot tartalmaz.
A KF beltartalma: A kérdéseimet beleírom..
dehidrált baromfi hús MENNYI?, kukorica,NEM SZÜKSÉGES OLCSÓ GABONA tört rizs, árpa,NEM SZÜKSÉGES OLCSÓ GABONA baromfi zsír, dehidrált répa pép, dehidrált sörélesztőkivonat (mannán-oligoszacharidok forrása), hidrogenizált zselatin, AZ MI? halliszt, lazacolaj, teljes tojáspor,POR ALAK NEM MEGFELELŐ monokalcium-foszfát, lecitin, hidrogenizált csirkemáj, lenmagolaj, hidrogenizált puhatestűek és rákfélék (glükozaminban gazdag), hidrogenizált porckivonat (kondroitinban gazdag).
Amennyiben áttérsz a tápra ezekkel tisztában kell lenni.
A táp drágasága miatt nem érdemes váltani. Próbálj vele spórolni, heti 1-2 alkalommal leforrázott hússal (farhát, mellcsont)kiváltani a tápot.
Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed van a kutyák táplálásával kapcsolatban, állok rendelkezésedre.
Tibor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!