Doruss kérdése:
Mi legyen a neve egy kan moszkvai őrkutyának?
Figyelt kérdés
Tavasszal lesz moszkvai őrkutyánk és valami különleges nevet szeretnénk neki. Ti milyen nevet adnátok neki?
Aki esetleg nem ismeri a fajtát, itt van róla egy kép:
2010. nov. 28. 10:50
11/22 anonim válasza:
Szerintem ami nem nagyon ismert:
Zordon. ( oroszlán királyból a gonosz )
12/22 anonim válasza:
Mindenféleképpen valami oroszos nevet adjál neki. Lajka az nem őrkutya. Iljics hogy tetszik?vagy a Vologya?
13/22 Suhanc72 válasza:
A kau kanom Igor volt. Neki is mindenképpen orosz nevet adnék, pl: Szása, Vologya, Szergej...
14/22 anonim válasza:
Zeusz (elég sok kutyának ez a neve, de nekem tetszik), Butch (Buccs, Bucskó), Jack, Raptor (ez az egyik ismerősöm kutyájának a neve :D).
15/22 anonim válasza:
Nekem knárim van ( Dogo Canario ). Spanyolok mentették meg a fajtát, ezért Spanyol kutya.
Az Ő neve: El Diablo De Lucia Mc Leod
Mc Leod a hívó neve, de Medvének is meg Mancinak is szoktuk nevezni, és hallgat rá.
Szal egyáltalán nem Spanyol neve van, de nekem tetszik.
Szerintem olyan nevet adj neki, ami a természetére illik, és ami NEKED tetszik. :-)
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat mindenkinek! :)
2010. nov. 28. 13:37
17/22 anonim válasza:
ezen a képen olyan hű és "hatalmas" szerintem az legyen a neve hogy vitéz! na meg itt van még bátor,mázli,rió,teoh,morla(morlá),kiths(kissz),butch(butcs),ronny(ronni),maci,grizzli,kongo,beethowen,moszkva,ennyi jutott eszembe most de szerintem ami a legjobban illik enek a fajtának az a vitéz :D
18/22 anonim válasza:
Több moszkvaival is találkoztam már általában Szása,Igor,Alex,Artur,Herceg,Iván.
19/22 anonim válasza:
szijaaa dóri én vok!! remi észreveszel! látom föünnvagy mert rámentem egy kérdésre és láttam, h most váliztál pont :)
20/22 A kérdező kommentje:
:) elvagysz :D
2011. jan. 27. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!