Tegnap este rámmorgott a kutyám, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
5 éves cane corso, eddig soha nem volt ilyen probléma vele. Nagyon kedves kutya.
Feküdt a kosarában, aludt én pedig elkezdtem "dögönyözni". Ekkor történt a dolog.
2010. nov. 28. 00:12
2/6 anonim válasza:
Valószínüleg azért, mert aludt. Lehet megijedt hirtelen, vagy nem tetszett neki, hogy felébresztetted. Az egyik barátnőm kutyája megharapott, mikor ezt csináltam vele.
3/6 anonim válasza:
Morgás és morgás között is van különbség.
A kutya nem kiálthat föl, ha álmából felzavarják, hogy jajj, de rosszul esett.
4/6 anonim válasza:
Nos, az én kutyám egy ír szetter, ha őt néha alaposan megsimogatom, akkor morgó(bár inkább olyan zümmögő)hangot ad, nagyon aranyos. Viszont szerintem nálad nem ez volt a szitu, hanem az ellentéte, megzavartad a kutyát és valószínűleg megijedt(ahogy az előttem szóló is mondta). Örülj, hogy nem kapott oda a kezedhez! Remélem tanultál az esetből és leszidtad a kutyádat, amikor rád morgott, hogy tudja, máskor nem tehet ilyet!
5/6 anonim válasza:
Ha a kutyát álmából felébresztik, még nincs teljesen magánál, 10perc kell neki mire teljesen felébred, utánna dögönyözheted. Gondolom nem örült neki, hogy felébresztetted. Nem kioktatni szeretnélek, de máskor ha alszik ne piszkáld.
6/6 anonim válasza:
Te sem szereted, ha felébresztenek, olyankor Te is morogsz:)
Ha minden áron dögönyözni akarod, akkor előbb szólj neki, hogy felébredjen.
Azt viszont neked kell tudnod, hogy a morgás mennyire volt agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!