Mit lehetne tenni az ellen, hogy a kutya ne szaggassa ki a pokrócait a házból? Reggelre mindent kiszed!
van bent neki legalul egy lábtörlő, azon van 4db fürdőszobaszőnyeg, ill egy ilyen:
de már ezt is majdnem teljesen szétrágta:S
Palotapincsiről van szó!
A ház meg van magasítva, még esetleg arra gondoltunk, hogy a kutyaház ajtajához fel csavaroznánk egy lécet, hogy legyen egy kis "küszöb", de hát szerintem az sem lenne akadály:S
még majd szalmát akarunk neki berakni, de ez a kis dilis még azt is kiszedi maga alól!
meg próbáltuk azt is, hogy oda szögeltük a pokrócokat, hát majdnem, hogy kiröhögött minket:P
csak már semmi ötletem és félek, hogy megfagy, főleg ha jönnek a mínuszok!:S
esetleg van valakinek valami bevált tippje?
Előre is köszönöm!
Szerintem a szalma nem jó, főleg hogy hosszú a szőre. Tele megy neki törekkel, és bőrgyulladást is okozhat.
A szőnyeg padlót próbáltátok már odaszegelni? Az elég merev, nálunk azt nem tudják kicibálni.
azt nem tudtam, hogy bőrgyulladást okoz, jó hogy írtad!:S Ha esetleg a szalmát bele tennénk egy nagy párnahuzatba, és össze varrnánk? Lehet, hogy hülyeség:P
Padlószőnyeget nem próbáltunk oda szögelni!
köszönöm a válaszod!:)
Nincs mit.
Nekem is a doki mondta amikor a kutyámat vittem ( szalma volt alatta ). Hát az is jó ha bele varrjátok valamibe, de gondolod hogy azt nem szaggatja szét? Próbáljátok ki. Ha nem bántja akkor jó. Vagy még a szőnyegpadlót is meg lehet próbálni.
köszönöm a választ!
Igen valószínű azt is szétszedné, mi után le írtam rá is jöttem:(
Meg fog fagyni szegénykém:( én szívem szerint be engedném, de semmi képen sem lehet:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!