Mi az ami a kutyákat a legjobban hízlalja és minden benne van amire a kutyának szüksége lehet?
Nee, mááárrr!
Megakarjátok enni?!
(hízott kutyavágás lesz karácsonyra???)
töpörtyű!
lehet néhol kutyásboltban kapni ipari töpörtyűt is (ami értelemszerűen olcsóbb). de mi szoktunk venni zsírszalonnát is, aztán kisütjük. 2-300ft körül van az alapanyag, és utána a zsír, meg a töpörtyű is kutyakajának megy el.
19.35-ös vagyok. Mivel a vadászatok ősztől egészen tél végéig tartanak, ilyenkor nagyon fontos a megfelelő kondi. Egyrészt a nagyobb igénybevétel miatt, másrészt a hideg miatt több energiára van szükség. Nekem a pulykafartő vált be legjobban, nyersen kapják, de adhatsz mellé főtt rizst (szerintem jobb, mint a tészta), és ha szeretik, akkor főtt zöldséget is adhatsz nyugodtan nekik. Viszint jó lenne valami jó minőségű táppal kiegészíteni, aminek viszonylag magas a fehérje- és zsírtartalma. Egy 30/16-os táp ideális lenne. Sok olyan vitamin, és ásványi anyag van, amit nem biztos, hogy maximálisan meg tudsz nekik adni másként.
Én nem ajánlanám a táp váltogatását, egész télen kaphatnak active tápot. A tápváltás csak megviseli a szervezetüket.
Én a baromfihús mellé az ACC energy táppal etetek, amit még a válogatós kutyáim is megesznek. Érdemes felönteni egy kis meleg húslével, húslevessel. Ha szükség van rá, akkor etess kétszer, de minden képpen este kapják a nagyobb mennyiséget, amikor már nincsenek mozgatva.
Majd írd meg, hogy mit alakultak a kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!