Mennyibe kerül egy mudi és mennyit ugat? (milyen hangos)?
Köszönöm a válaszaitokat.
Ez azt jelenzi, hogy egy nagyon okos kutya lehet ha sokat foglalkozok vele.
Mit jelent nap/órákban megadva a sok foglalkozás?
Az enyém eszméletlen sokat ugat, főleg éjjel, de el lehet hallgattatni. Néha tényleg nem bír magával, olyankor 10 percre rárakom a szájkosarár, (azt nagyon utálja)majd leveszem. Akkor álltalában csendben marad.
De nem szemétségből ugat, inkább felelősségtudatból:)
Előző vagyok, az őrző-védést enyém is tudja, mindenre nagyon figyel, nem hagy senkit alattomban közelíteni, de ok nélkül sohasem idegeskedik:) Tényleg ici-pici kora óta tudja, hogy ki a családja, semmivel sem lehet megtéveszteni:) Az meg, hogy el menjen másik emberrel? hova gondolnak:D
De például én képtelen vagyok megtanítani arra hogy parancsszóra visszajöjjön:( ha kiviszem valahova és elengedem, megy, mint az őrült, vissza is jön, de csak ha kellően kifutotta magát. Sőt, ha elmegyek, a keresésemre indul(szerencsére) De nagyon jó lenne, ha parancsszóra is odajönne( érdekes, otthon egy pisszenésemre odajön). Valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!