Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit érzel a kutyád iránt? Mit...

Mit érzel a kutyád iránt? Mit szoktatok csinálni? Mennyit vagy vele?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Rengeteget vagyunk együtt, most épp a vizsgákra készülünk. Amúgy játszunk, sétálunk, fogócskázunk. Nagyon szeretem. Nekem ő az első kutyám. Mindig is volt kutyánk, de általában nagymamáméknál laktak (a szomszédban). Ő az első aki velünk lakik. Szobakutya. Én is ellene voltam anno a kutya a lakásban témának, sőt nekem is a kutya ott kezdődött, hogy minimum beagle. Ő alig nagyobb 20 centinél, de teljesen megváltoztatta az életem. Nagykutyám csak akkor lehet, ha mamám meghal, de remélem még ez hosszú ideig nem fog bekövetkezni. Vagy ha esetleg elköltözök, de sajnos ennek semmi esélye az elkövetkezendő 10 évben.
2010. nov. 22. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Imádom Őket!:)
2010. nov. 22. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A társam, a legjobb barátom, az életem. Mindennap igyekszek hamar hazajönni a suliból, bár nem szobakutya sokat vagyunk együtt, amikor hazaértem rohanok hozzá. Általában trükköket tanulunk, labdázunk, és mindennap más játékokat játszunk, meg persze sétálunk, mindennap 1x, új területeket fedezünk fel, sokat kalandozunk. :)
2010. nov. 22. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden nap játszok vele kivéve mikor szakad az eső de akkor is kimegyek megsimogatni sokat sétálunk és még csak fél éves úgyhogy sokat tanítom sétálni ritkán megyek mert nagyon húz és a pórázt sem szereti alig várja, hogy levegyen róla de nagyon szeretem nekem is ő az első kutyám nem adnám senkinek semmiért!
2010. nov. 22. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat a sokat sétálunk nem kell oda
2010. nov. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!