Csivava fekszik, ül vagy áll a hordozótáskában?
Az én yorkim ült benne, aztán mondtam, hogy feküdjön le, és lefeküdt.
Ez körülbelül 10 másodpercig tartott, utána elkezdett hisztizni, hogy vegyem ki, mert kényelmetlen, és melege van, és egyébként is, ő kutya, és szeret sétálni, szóval ne akarjak belőle hülyét csinálni azzal, hogy egy táskában cipelem.
És igaza volt, soha többé nem tettem bele. Ha olyan a szitu hogy föl kell venni, (pl. buszon) akkor simán fölveszem.
Egyébként úgyis azt fogja csinálni a kutyád, ami a legkényelmesebb neki. (szerintem ülni)
Szia! Meg vannak áldva ezzel a "ne tedd táskába dologgal"...
Na szóval legyen elég helye minden testhelyzethez, de se túl nagy, se túl kicsi ne legyen a táska, mert nem kényelmes.
Az én véleményem egyébként az, hogy jó és jogos az, hogy a kutyádat (pláne hogy pici és sérülékeny...) nem teszed ki a városi forgalom veszélyeinek, a tömegnek, a hónak, fagynak, sólének stb. Tedd táskába nyugodtan, ha utaznod kell vele, de legyen neki "sétálós" napja is.
Sok sikert és jó kutyázást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!