Miért kell általánositani?
Mert ez az alap beállítottság.
Mindenki= Te is általánosítasz!
Tedd azt amit én: Amikor valaki azt mondja, hogy: Meg fogod unni a kutyádat! A válaszom: Akinek nem inge, ne vegye magára!
És csak néznek,h ogy mit akarok. Elmagyarázom, hogy Én em fogom megunni a kutyám.megértik! Szia!
Szia!
Ne törődj velük! Ők nem élik azt át amit mi!!!
Én 18 évesen kaptam az első kutyám. Addig minden karácsonykor, szülinapkor kutyát kértem, de nem kaphattam meg. Vállaltam kutyasétáltatásokat, így mindig egy kicsit sikerült tompítani az érzés h szeretnék sajátot. Azonban 18 évesen megkaptam. 2 éves múlt és ő a mindenem! Ha elköltöztem itthonról akkor tervezem h még több kutyám lesz és meg is szeretnék menteni párat.
A jövőben ha lesz már munkahelyem, akkor még meg szeretném csinálni a kutyakiképzőit és a kutyakozmetikusi szakmát is. Sajnos állatorvos nem lehettem, mert nem bírom a vért :(
20/L egy shih-tzu gazdi
nekem is mindig ezt modják!!!
Sőőőt!! Anyukámnak is mindig ezt mondták hogy ha majd gyereked lesz blablabla
és mi volt? én és a hugom kutyák mellett tanultunk meg járni, kutyák vigyáztak a babakocsira, jobb testőreink soha nem voltak mint ők. És amikor akkorák lettünk folytatta a tenyésztést is->ezzel pedig mi is megtanultuk a felelősséget!
1. válaszoló vagyok.
mondtam egy szóval is ,hogy mindennap megyek a menhelyre? NEM. viszont ha megyek , akkor igenis reggeltől estig. addig anyukám ellátja a kutyáimat. 7 napból 5-öt tudok velük foglalkozni. abban a 2 napban amíg én segítek ,szerintem kibírják nélkülem. arról nem is beszélve , hogy amikor hazaérek, este velemjönnek sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!