Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Görögország kutyával? Majd...

Görögország kutyával? Majd jövőre, de én már most félek.

Figyelt kérdés

Csak a repülő jöhet számításba? Szívesen vinném, csak félek az utazástól. Félek a repüléstől. De itthon nem tudom kire hagyni, hiszen van egy húgom, de nagyon felelőtlen ma is acélbetétessel a lábára lépett. Nem szereti a kutyám. Más nincs akire bízhatnám. Barátaim, akikre rámerném bízni, velünk jönnek majd görögbe.

Kicsi termetű kutya, olyan 25 marmagas, és max. 3,5 kg.

2010. nov. 19. 16:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Már mint húgom nem szereti a kutyámat, de a kis bolond nagyon szereti húgom.
2010. nov. 19. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak Budapesten nagyon jó kulturált kutya panziok ahol akár egyésznap foglalkoznak vele. Google :)
2010. nov. 19. 16:18
 3/5 capsread ***** válasza:
Maléven, meg majdnem minden légitársaság gépén az öt (némelyiknél 10) kilónál kisebb kutyák szállítóboxban az utastérben is utazhatnak. Vidd magaddal nyugodtan.
2010. nov. 19. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

A kutya és a box lehet együtt max 10 kiló, akkor felviheted a gép utasterébe. Kell még útlevél és chip, meg természetesen a kötelező veszettség elleni oltás és féregtelenítés. Ennyi.

De én pl. hiába imádom a kutyámat/kutyákat, viszem magammal mindenhova, a nyaralás szent. Valamikor nekem is ki kell kapcsolódni és nem jó nyaralás közben is a napi rutin -> kutyaséta, kutyakaki szedés, igazodás a kutyához. Nyaralni azért megyek h kikapcsolódjak. Ez az én véleményem - nem kell osztani, csak mérlegeljétek h tudjátok-e vállalni, h egy ekkora "kötöttséget" visztek magatokkal, és h belemegy-e mindenki a baráti társaságból (ismerve a velejáró dolgokat).

Vannak nagyon jó kutyapanziók. Mondjuk én személyesen ismerem a vezetőjét és jóban is vagyunk a magánéletben, de én sokszor itt hagyom a kutyámat amikor elutazok:

[link]

2010. nov. 19. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátnőmék minden évben mennek Görögországba autóval és viszik mind a 4 kutyájukat is. :)
2010. nov. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!