Görögország kutyával? Majd jövőre, de én már most félek.
Csak a repülő jöhet számításba? Szívesen vinném, csak félek az utazástól. Félek a repüléstől. De itthon nem tudom kire hagyni, hiszen van egy húgom, de nagyon felelőtlen ma is acélbetétessel a lábára lépett. Nem szereti a kutyám. Más nincs akire bízhatnám. Barátaim, akikre rámerném bízni, velünk jönnek majd görögbe.
Kicsi termetű kutya, olyan 25 marmagas, és max. 3,5 kg.
A kutya és a box lehet együtt max 10 kiló, akkor felviheted a gép utasterébe. Kell még útlevél és chip, meg természetesen a kötelező veszettség elleni oltás és féregtelenítés. Ennyi.
De én pl. hiába imádom a kutyámat/kutyákat, viszem magammal mindenhova, a nyaralás szent. Valamikor nekem is ki kell kapcsolódni és nem jó nyaralás közben is a napi rutin -> kutyaséta, kutyakaki szedés, igazodás a kutyához. Nyaralni azért megyek h kikapcsolódjak. Ez az én véleményem - nem kell osztani, csak mérlegeljétek h tudjátok-e vállalni, h egy ekkora "kötöttséget" visztek magatokkal, és h belemegy-e mindenki a baráti társaságból (ismerve a velejáró dolgokat).
Vannak nagyon jó kutyapanziók. Mondjuk én személyesen ismerem a vezetőjét és jóban is vagyunk a magánéletben, de én sokszor itt hagyom a kutyámat amikor elutazok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!