Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora erőhatás kell ahhoz,...

Mekkora erőhatás kell ahhoz, hogy egy spániel mellső lábán a könyöke darabokra törjön?

Figyelt kérdés

Teljesen értetlenül állok a dolog előtt. Múlt pénteken csak egy fél órára mentem el itthonról. A szomszédom is hallotta szegénykém sírását. Mire hazaértem nem tudott ráálni. Megröngenezték és a könyék ízülete több darabra tört. Tegnap műtötték több, mint 3 órán át. Összerakták, most lábadozik. Nagyon kiütötte a műtét, most is itt alszik a lábamnál.

Amúgy ő egy 5 éves angol cocker, nagyon jó fizikumú, élénk állat. A kertben és a ház körül semmi olyat nem találtam, ami ezt a sérülést kiválthatta volna.

2010. nov. 17. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy valaki rálépett vagy megverte, amit nem tartok valószínűnek, mert nem írtad, hogy bárki bánthatta volna szegényt.

Vagy pedig a huzat rácsapta az ajtót, ami elég nagy erőhatás lehet egy törékeny kis állat csontjait tekintve.

2010. nov. 17. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy futás közben belelépett azzal a lábával egy szűk lyukba, és akkor tört el.
2010. nov. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!