Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Első kutyi, első napok. Mivel...

Első kutyi, első napok. Mivel könnyíthetném meg neki a beilleszkedést?

Figyelt kérdés
Mivel tudom megkönnyíteni a helyzetet,és mit tudok tenni,adni ami emlékeztetné esetleg az alombeli életre(anyjára,testvéreire)?Szeretném megkönnyíteni az első pár napját nálunk
2010. nov. 16. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, az anyuci-hiányt a legsürgetőbb pótolni. Azt szokták javasolni,a te szobádba kell tenni a kosarát, hogy szokja a te szuszogásodat, vagy pedig ha ez nem lehetséges, egy nagy vekkert vagy egy metronómot betenni hozzá, hogy az anyja szívverését imitáld neki.

Javasolnám továbbá, hogy kezdd el az első naptól a szobatosztaság-okítást. Mindig játék és evés után kell kivinni pipilni, és akkor ezt megszokja, tényleg fontos, különben még odavizel a szoba közepére!

Sok sikert és örömöt a picúrhoz!

2010. nov. 20. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
én úgy csssináltam h a macskám mellé ragtam a kis kosárkáját igaz 2 hó van közöttük XD de bevált mert nem nyüszített..vagy menybe hozzá és nyugtasd meg ha naon nyüszít de ne csináld így mindig mert rászokik a nyüszítésre sok sikert!
2010. nov. 21. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Annyit tudok tanácsolni, hogy SEMMIKÉPPEN ne fürdesd meg. Ha mondjuk egy félősebb, kevésbé domináns kutyus, vagy fél a víztől, akkor ne szerezz neki már az első nap rossz élményeket, egyik kutya sem szereti a fürdetést, főleg télen.
2010. nov. 21. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:

igen, semmiképp ne fürdesd legalább 3-4 hétig!Ne legyen roszz élménye így az elején, mégjobban félni fog!

Minél többet legyél vele az első napokban, mert szegényke olyan egyedül fogja érezni magát. KEll szeretgetni, simogatni, érezze h van valaki mellette az anyja helyett.

Akövetkező napokban meg szoktasd aaz új helyhez, vagy ha szobádba tartod, akkor így naponként vidd olyan helyekre kicsit, ahol majd a továbbiakban engeded h menjen.

Én ezt tanácsolom! :D

2010. nov. 21. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!