Első kutyi, első napok. Mivel könnyíthetném meg neki a beilleszkedést?
Én úgy tudom, az anyuci-hiányt a legsürgetőbb pótolni. Azt szokták javasolni,a te szobádba kell tenni a kosarát, hogy szokja a te szuszogásodat, vagy pedig ha ez nem lehetséges, egy nagy vekkert vagy egy metronómot betenni hozzá, hogy az anyja szívverését imitáld neki.
Javasolnám továbbá, hogy kezdd el az első naptól a szobatosztaság-okítást. Mindig játék és evés után kell kivinni pipilni, és akkor ezt megszokja, tényleg fontos, különben még odavizel a szoba közepére!
Sok sikert és örömöt a picúrhoz!
igen, semmiképp ne fürdesd legalább 3-4 hétig!Ne legyen roszz élménye így az elején, mégjobban félni fog!
Minél többet legyél vele az első napokban, mert szegényke olyan egyedül fogja érezni magát. KEll szeretgetni, simogatni, érezze h van valaki mellette az anyja helyett.
Akövetkező napokban meg szoktasd aaz új helyhez, vagy ha szobádba tartod, akkor így naponként vidd olyan helyekre kicsit, ahol majd a továbbiakban engeded h menjen.
Én ezt tanácsolom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!