Royal Canin tápot szeretnék a kutyámnak venni de csak 1000 forintig mehetek árilag,nállunk pont 1000 forint 1 kg Royal Canin. 20-25 kilós a kutyám. 1 nap csak egyszer kapna tápot. Elég lenne 1 hónapra? És ha nem akkor 1 hónapra kb hány kiló kéne?
Hát szerintem elég kevéske 1 kg táp egy ekkora kutyának. Az én 7 kilósom megeszik kb 2 kilót egy hónapban, igaz, nem Royal Canint etetek, hanem Fides Croc-ot. Ennek nálunk kilója csak 350 forint, és jó minőségű.
2009. jan. 12. 07:42
3/12 anonim válasza:
Ja, meg szerintem ekkora kutyának kábé 3-4 kg biztosan kellene. De ez csak az én véleményem.
2009. jan. 12. 07:43
4/12 anonim válasza:
Vajmi kevés egy ekkora kutyusnak egy kiló táp. Inkább keress valami jó minőségű, olcsóbb tápot. Freesnapf boltokban nagyon sokféle jó minőségű tápot tudsz venni.
2009. jan. 12. 07:44
5/12 anonim válasza:
Egy kiló táp egy hónapra kb. egy csivavának elég... Ha ennyire nem tudod, mennyi eledel kell egy kutyának, miért nem kérdeztél rá, amikor vetted? Amúgy rá van írva a tápok zacskójára, mekkora kutyának milyen mennyiség kell. Nekem 30kg körüli a kutyám (német-juhász) majdnem elfogy a 10kg-os táp havonta, pedig szokott mellé mást is kapni.
Hiába eteted a kutyát Royal Caninnal, ha még éhenhalni is kevés, amit adsz neki... Válassz olcsóbb tápot, ne Tescoban vagy hasonló helyen, hanem állateledelboltban, ott az eladó is segít neked választani. Amúgy nem hiszem, hogy ekkora kutyát ezer Ft-ból etetni lehetne havonta. Még silány minőségű táppal sem.
2009. jan. 12. 08:12
6/12 anonim válasza:
De hogy elég!? ha a kutya éhezik és 2 naponta ha kap enni akkor lehetséges XD olyan nem létezik h csak 1 k tápot egyen ... az már állatkínzás is lehet ... inkább vegyél olcsóbb tápot, de többet. kb. 5-6 k - t kéne venned hogy az,egy olyan kutyának elég legyen ..
2009. jan. 12. 10:36
7/12 anonim válasza:
Szia!
Én egy Fressnapf-ban dolgozom, szívesen segítek.
Minden tápon található etetési útmutató, ami azt jelenti hogy a kutyusod súlya alapján kiszámíthatod a napi adagot. Ez táponként eltérő ,mert más a beltartalmi értékük. Ha mást is eszik a kutya akkor lehet csökkenteni a napi adagot mert hízáshoz vezethet. A Royal egy szuper prémium kategóriás táp, szuper jó viszont igen drága. Ha nincs rá kereted inkább etess egy középkategóriásat! Ha kérdésed van írj nyugodtan vagy látogass el egy Fressnapf üzletbe!
2009. jan. 12. 10:40
8/12 anonim válasza:
Ha olcsón akarod megúszni (bár nem értem, ha nem telik kutyakajára, akkor minek kutya? na mindegy) akkor vegyél eukanubát. Abból nem kell túl sokat adni, a napi ktg-e az etetésnek 2-300 ft között van.Vagy ha 1000 ft/hó-t mindenképp tartani akarod, vegyél kenyeret meg teszkó gazdaságos parizert és ennyi. Még sok is lesz az ezres. Aztán meg ne csodálkozz, ha a kutyádat ilyen-olyan gondokkal hurcolhatod az állatorvoshoz. Ami nem 1000 ft/hó...
2009. jan. 12. 10:46
9/12 anonim válasza:
Az eukanuba is egy kategória a royal caninnal. Én royal kanint adok a kutyámnak, de nem akarok hülyeséget írni, hogy grammra mennyi kell, 1-2 mérőpohárral szokott kapni meg mellette házi kaját. 1 kiló bőven kevés egy hónapra. Akkor inkább vegyél neki állateledel boltban vagy hentesnél csirkefejet, farhátat, nyakat, ezek a gazdaságosak és adj neki mellé vitamint meg főtt zöldséget, rizst, tésztát. Fontos, hogy legyen benne a hús fehérjéje mellett szénhidrát (tészta, rizs) meg rost (zöldségek). De ezzel sem fogsz 1000Ft/hónapra kijönni ez biztos. Sőt ha azt eszi amit te azzal se. Talén ha veszel neki tescoban 10 kilós friskiest, az nem olyan rossz. 3ezer körül láttam.
2009. jan. 12. 11:28
10/12 anonim válasza:
Egy kilo tàp elég,ha kiegészited valamivel!
De igy magàban nem.
SÖt egy kutyànak igazàbol nem csak szàraztàpra lenne szüksége,hanem valami nedves konzerve is.
Az én cicàm naponta ,megeszik 3 konzervet,ami 300 g.
Plussz néha tej,meg szàraztàp.
Hàt gondolom egy kutyusnak nagyobb az igénye.
Ha sehogyse oldhato meg,akkor hàzi kosszttal de bövits az étrendjén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!