Szomszédom befedeztette akkor alig 7 hónapos cocker
spániel szukáját. Jó ez így?
Ahogy mondod, a szomszédod egy borzasztó nagy marhaságot követett el. Egy szukát csak a második tűzelés után szabad befedeztetni, vagyis kb. másfél éves korában.
Kárt tehetett a kutyusban ezzel és lehet még a kölykök is csököttebbek lesznek.
2009. jan. 12. 07:02
2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is elképedtem! Főleg, hogy a marha is látja szegény kutyán, hogy még kölyök. Rövid még a szőre, meg csak fele akkora mint egy felnőtt cocker szuka.
Mindenesetre csak remélni lehet, hogy nem lesz nagy baja belőle sem a szukának, sem a kölyköknek...
Ha baja nem is lesz, a fejlődeése végképp megáll szegény kutyának. Nem is értem, hogy tarthatnak ilyen ostoba emberek kutyát.
2009. jan. 12. 08:17
4/13 A kérdező kommentje:
Komolyan? Akkor ilyen pici, meg rövidebb szőrű marad majd??
Nem lehet tudni milyen hatással lesz szegény kutyára de legrosszabb esetben akár bele is halhat, később daganatos lehet. Én legszívesebben fejbelőném az illetőt az tuti.. Nekem is szuka kutyám van, biztos meg fogom várni a 3. tüzelést és nem a haszon miatt akarom fedeztetni, mint az ilyen idióták.
2009. jan. 12. 11:32
ekkora idiótát!az még nagyon kölyök.a 2.tüzeléskor lehet legkorábban.ez az ember nagyon sötét,pont az a fajta,aki sza.ik mindenre.gondolja,majd elpasszolja a kölyköket.ha meg belehal az anya,majd vesz másikat.ezek igy gondolkoznak.szörnyű!
2009. jan. 12. 14:41
hát igen egy idiota.egy rakásra szaporítja a kutyáid hogy jó pénzért eladhassa.Ráadásul hogy fiatal az anya kutya előfordulhat hogy a kiskutyák betegek lesznek vagy valamilyen fejlődési rendellenességük lesz az sem kizárt hogy az anyakutya fiatal kora miatt nem tudja majdt gondozni a kiskutyáit.Ezért nem vagyok híve a kutyaszaporításnak.Ha kutyát szeretnék inkább az utcáról vagy a menhelyről.Most van 2 kutyám amiket az utcáról mentettem meg.
2009. jan. 12. 16:28
A szőre valószínűleg normális lesz, de nőni már nem fog. Pici marad.
2009. jan. 12. 17:27
ekkora egy˝basz˝˝˝ fa˝˝fej!!! Ilyen nincs, a szuka kutya bele is halhat!!! sztem mond meg a szomszédodnak h nézze meg ezt az oldalt és a többi választ!egy életre szóló károsodást szenvedett szerencsétlen! egyetértek at összes előttem válaszolóval! Nem értem hogy ilyen idióták hogyan nevelhetnek kutyát!!!
2009. jan. 12. 18:04
10/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyok vele beszélőviszonyban, ezt a dolgot sem igazán értem, miért újságolta el... Még büszke is a hülyeségére a majom :S
Szerencsére elköltözünk hamarosan, így legalább nem kell látnom mit fog kínlódni a szerencsétlen állat. Na meg a kiskutyák, már ha megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések: