Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora lesz majd körülbelül,...

Mekkora lesz majd körülbelül, Meddig fog még nőni, Hány kiló lesz körülbelül?

Figyelt kérdés
pontosan 6 hónapos,10 kilogramm,38-40 cm marmagasságú kislány.mekkora,hány kiló és meddig fog nőni?a válaszokat előre is köszönöm szépen :D
2010. nov. 15. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen fajta?
2010. nov. 15. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
keverék de nem tudjuk milyen fajta mert találtuk 3 hete elvittük dokihoz és chip-el láttuk el,oltattuk,féregtelenítettük mert a "gazdi"nem jelentkezett érte így meg tartjuk :) az orvos sem tudja megmondani milyen fajta s,azt mondta hogy ő még ilyen keverék kutyát nem látott :S de nagyon szép kutyus:)
2010. nov. 15. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szrintem max 15-20 kg lesz és 45-50 cm a marmagassága :D
2010. nov. 15. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
1. vagyok. szerintem a 2. kicsit alábecsülte. magasságát nem tudom megtippelni neked, de ha fél évesen 10kg akkor lesz 25-30kg talán. nyílván függ attól hogy agár típus, vagy inkább masztiff. mert ugyebár nem mind1. Ha nagy kutya akkor 2-2,5 éves koráig nőhet ha kisebb akkor akár 1 évesen megállhat ami valószínűtlen. szóval 1,5 koráig tuti nőni fog.
2010. nov. 15. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy éves kor után már nem igazán nő egy kutya se max erősödik kívéve a molosszoidokat..de ez a méreteiből ítélve tuti nem olya ntípusú keverék :D

Én kétlem,hogy fél év allatt 20 kg magára dob a kutya ...

2010. nov. 15. 23:04
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.nem agár típus hanem inkább mint egy szép kiállású német juhász kutya olyan a test alkata csak kisebb.köszönöm a válaszokat még egyszer :D most akkora mint egy 3-4éves angol cocker spániel kan kutya.
2010. nov. 15. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is fél éves korában 10 kiló volt, de az egyik tesója például pár kilóval több volt akkor... Amúgy beagle. És ők 15-18 kiló körül lesznek felnőtt korukban.
2010. nov. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!