Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki beszól, hogy ne...

Ha valaki beszól, hogy ne arra sétáltassátok a kutyátokat, mit csináltok?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap sétáltattam a kutyám, a megszokott úton (itthonról a központba szoktunk menni, a kutyám ott játszik a többi kutyával). Van egy utca, ahol az egyik házban van 3 nagytermetű kutya. Mindig nagyon megugatnak, ha észrevesznek. Én mindig az utca másik oldalán megyek, ha kutyával vagyok, hogy a lehető legmesszebb legyünk tőlük, de így is ugatnak. A gazdájuk úgy rámszólt, hogy sétáltassam már máshol a kutyámat, mert az ő kutyái ezt nem bírják... Persze ebből alig hallottam valamit a kutyáitól... De ez a nő... Nem teljesen értem a logikáját. Az én kutyám mindig csöndben sétál el, mindig pórázon van, nagyon ritkán ugat vissza egy-kettőt, de sosem ő kezdi. Annak a nőnek a kutyái ugatnak meg mindig, és ez őt zavarja, nevelje le őket róla... Mellesleg azok a szegény kutyák szerintem az utcát se látták még soha, csak a kerítés mögül.

Elmagyaráztam neki, hogy erre kell jönnöm, mert másfele nagy kerülő lenne, és nem az én kutyám ugat, hanem az övé, úgyhogy ne neki álljon már feljebb. És a végén úgy leintett, mintha még én lennék a hülye...

Ti ilyenkor mit csináltok?

Nem voltam túl meggyőző, csak amennyire egy fiatal lány az lehet... De úgy meglepődtem, mert tudtam, hogy vannak hülye emberek, de valahogy úgy gondoltam, hogy a kutyások normálisan viselkednek a többi kutyással.

2010. nov. 15. 16:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... nevelje meg a kutyáit! VAgy bánjon velük jól, hogy ne legyenek idegbetegek.

Nehogy már neked kelljen másfelé menned az utcán, mert szegény kutyái ugatnak - gondolom, inkább őt zavarja, de akkor miért tart állatot?

Nagyon nm szeretem az ilyen önző embereket.

Szerintem ne foglalkozz vele... :)

2010. nov. 15. 16:21
 2/21 anonim ***** válasza:

rakjál a háza elé kutyaszart egy dobozba és gyujtsd fel...:D

A viccet félre téve szerintem nem foglalkoz vele nekem is gyakran beszoktak szolni de én nem is mondok inkább semmi megyek tovább mintha megse hallanám

2010. nov. 15. 16:23
 3/21 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen.Ne erre vigyem a kutyát mert az övé majd kiugrik a kerítésen.Az én kutyám tök nyugisan megy, vissza sem ugat az a kutya meg majd' kiugrik.

Hát én megmondtam, hogy nevelje már meg a kutyáját.És csak azért is arra sétáltatom!Nem érdekel mit gondol.Közterület, akkor sétáltatom ott a kutyám amikor Én akarom.

Ne foglalkozz vele, szólj vissza neki. :)

Sziiaaaa! =)

2010. nov. 15. 16:25
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem érdemes beszólni,aki ennyire primitív az képes még megtámadni is téged.Szerintem vidd arra,ez ne tartson távol tőle,mivel a te kutyád semmi rosszat nem tett nincs okod másfelé menni.
2010. nov. 15. 16:26
 5/21 anonim ***** válasza:
szardle, hacsak nincs ráírva az utcára a neve nyugottan menj el napontatöbbször, nemhinném, hogy a kutyák csak téged ugatnak meg...
2010. nov. 15. 16:27
 6/21 Kriszti83 ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Ez érdekes, neki áll feljebb...ha Te nem is arra sétáltatnád ezután a kutyusodat, attól még napi szinten is elég sok eb sétál el a kerítése előtt...mindre rászól? Ha nem megfelelően tartja a 3 kutyát, fel is lehet jelenteni.
2010. nov. 15. 16:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Orrbaverném, aztán a szájába sz@rnék... De most komolyan. Arra sétáltatod a kutyádm, amerre tetszik, ameddig ezt a megfelelő körültekintéssel teszed (póráz, takarítás). Az, hogy a kutyái olyan baromi alulszocializáltak, hogy nem tudnak feldolgozni egy ilyen élményt, az bizony az ő hibája. Amúgy ha legyintett, akkor az félig beismerés. Ne törődj vele, neked van igazad ebben a helyzetben.
2010. nov. 15. 16:28
 8/21 anonim ***** válasza:

ha aszited hogy a kutyások jófejek a kutyásokkal valóban nagyot tévedtél.XD

még egy ikerpár is képes összeverekedni,vagy hasonló...

2010. nov. 15. 16:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Ennyi erővel mondhatná ne menj arra mert téged is megugatnak a kutyái, akkor ne menjen arra senki sem? Ha idegesíti a kutyaugatás, minek tart kutyát???? Ne foglalkozz vele, az utca mindenkié.
2010. nov. 15. 16:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Figyel én úgy leordítanám a fejét h elszáll megmondanám neki a magamét már sokszor mondták nekem hogy egyszer még kihúzom a gyufát valakinél de kit zavar ha van képe megütni feljelentem oszt slussz-passz!
2010. nov. 15. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!