Ha valaki beszól, hogy ne arra sétáltassátok a kutyátokat, mit csináltok?
Valamelyik nap sétáltattam a kutyám, a megszokott úton (itthonról a központba szoktunk menni, a kutyám ott játszik a többi kutyával). Van egy utca, ahol az egyik házban van 3 nagytermetű kutya. Mindig nagyon megugatnak, ha észrevesznek. Én mindig az utca másik oldalán megyek, ha kutyával vagyok, hogy a lehető legmesszebb legyünk tőlük, de így is ugatnak. A gazdájuk úgy rámszólt, hogy sétáltassam már máshol a kutyámat, mert az ő kutyái ezt nem bírják... Persze ebből alig hallottam valamit a kutyáitól... De ez a nő... Nem teljesen értem a logikáját. Az én kutyám mindig csöndben sétál el, mindig pórázon van, nagyon ritkán ugat vissza egy-kettőt, de sosem ő kezdi. Annak a nőnek a kutyái ugatnak meg mindig, és ez őt zavarja, nevelje le őket róla... Mellesleg azok a szegény kutyák szerintem az utcát se látták még soha, csak a kerítés mögül.
Elmagyaráztam neki, hogy erre kell jönnöm, mert másfele nagy kerülő lenne, és nem az én kutyám ugat, hanem az övé, úgyhogy ne neki álljon már feljebb. És a végén úgy leintett, mintha még én lennék a hülye...
Ti ilyenkor mit csináltok?
Nem voltam túl meggyőző, csak amennyire egy fiatal lány az lehet... De úgy meglepődtem, mert tudtam, hogy vannak hülye emberek, de valahogy úgy gondoltam, hogy a kutyások normálisan viselkednek a többi kutyással.
Hát igen... nevelje meg a kutyáit! VAgy bánjon velük jól, hogy ne legyenek idegbetegek.
Nehogy már neked kelljen másfelé menned az utcán, mert szegény kutyái ugatnak - gondolom, inkább őt zavarja, de akkor miért tart állatot?
Nagyon nm szeretem az ilyen önző embereket.
Szerintem ne foglalkozz vele... :)
rakjál a háza elé kutyaszart egy dobozba és gyujtsd fel...:D
A viccet félre téve szerintem nem foglalkoz vele nekem is gyakran beszoktak szolni de én nem is mondok inkább semmi megyek tovább mintha megse hallanám
Velem is volt ilyen.Ne erre vigyem a kutyát mert az övé majd kiugrik a kerítésen.Az én kutyám tök nyugisan megy, vissza sem ugat az a kutya meg majd' kiugrik.
Hát én megmondtam, hogy nevelje már meg a kutyáját.És csak azért is arra sétáltatom!Nem érdekel mit gondol.Közterület, akkor sétáltatom ott a kutyám amikor Én akarom.
Ne foglalkozz vele, szólj vissza neki. :)
Sziiaaaa! =)
ha aszited hogy a kutyások jófejek a kutyásokkal valóban nagyot tévedtél.XD
még egy ikerpár is képes összeverekedni,vagy hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!