Kan (him) kutyáknál mért hasznos az ivartalanitás?
Figyelt kérdés
A nöstényeknél hallotam hogy sok betegséget megelözz illetve kevesebb az esélye a kialakulásának. A him kutyáknál mért hasznos ?2010. nov. 15. 09:49
1/5 anonim válasza:
Mert nem kóborol el, nem bolondul meg, nem fogy le felére, ha tüzelnek a szukák a környéken.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nemtünik nagy érvnek idáig :S Meg elözz valamilyen betegséget ?
2010. nov. 15. 09:54
3/5 A kérdező kommentje:
Mert ugye az én kutyám jol nevelt és ezért nem bolondul meg :) És nem koborol el mivel vigyázok rá...
2010. nov. 15. 09:55
4/5 anonim válasza:
Persze, pl. a hererákot megelőzi.
Meg nyugodtabban odaengedheted más kan kutyákhoz játszani.
5/5 anonim válasza:
A hererákot, prosztatarákot megelőzi, és azt hiszem a végbéldaganat esélyét is csökkenti.
Egyébként nekem az az álláspontom, amit csak nagyon ritkán hangoztatok, és tuti itt is le fognak pontozni érte, hogy normálisan tartott, jól szocializált kannál, hogyha a gazda tuti biztos abban, hogy véletlenül sem fog senkit befedezni, nem olyan fontos az ivartalalanítás.
Mondjuk annyi előnye mindenképpen van, hogy más domináns kanok nem látnak benne ellenfelet, és ezért nem mennek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!