Hogyan szoktassam le a 9 hetes németjuhász kölyökkutyámat arról hogy ha nyúlok felé ne harapdálja a karomat, kezemet?
Aki azon nyávog,hogy a 9 hetes!!! kutyája harapdálja a kezét hiába mondja neki,hogy hülye ...Lol meg legyinti meg arra nem lehet mást írni!!!!Menyj el egy kutyaiskolába!!!!!Mert később amikor nagyobb gondok lesznek a kamaszodó ebbel akkor meg már rugdosni fogod vagy mi??????
egyébként rengeteg ilyen kérdés van és utána ovlashattál volna....
Amúgy meg ha harapdálja a kezed vagy bármid adj ki olan hangot mint amikor a kutya sír és kapd el a kezed gyorsan...ebből érteni fogja,hogy fáj és leszokik róla ....
1. Nem nyávogok, egy kérdést tettem fel amire ÉRTELMES válaszokat várok (pl lásd első válaszoló) s nem olyanokat mint amit te adtál ("minek az ilyennek kutya istenem...").
2. Mivel egyszer meglegyintettem (csak h kicsit meglepődjön h nem jó harapdálni a gazdit) az NEM azt jelenti h késöbb rugdosni fogom, nem tudom h miből indultál ki mikor ezt leírtad.
3. Sajnos nincs lehetőségem kutyaiskolába vinni, mivel a legközelebbi 110km-re van.
Személy szerint, én hagytam, hogy rágja a kezemet a kölyök. Persze, az erősségét be kell állítani. Nálam idáig egy féle módszer volt:
pofára felülről ráfogni. Két oldalt rászorítani a felső szájszélt a fogakra és a Nem!Fáj! -határozottan.Ezt hívják madárfogásnak. Ha sikerül neki nem fájón fogni a kezemet, megy a dícséret--Jól van, így gondoltam.--
Ahogy nő a kölyök, úgy is elhagyja ezt a szokását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!