A kutya szaporítás menete?
nem akarlak kiábrándítani, de tenyésztésből nem lehet meggazdagodni. A kölykök és a felnőtt kutyák pont elviszik azt a pénzt amit fizetnek értük. Így nincsen se veszteség se bevétel. Álltalában. Am én az nj-met "szaporítóktól hoztam" a barátaim és van két nj- jük, amolyan véletlen kölykök. Az kölykök egészségesek, nagyok, gyönyörűek. Úgyhogy nem mondanám rájuk hogy szaporítók.
SZAPORÍTÓ:
olyan ember, aki egy mocskos, elhanyagolt telepen, moslékkal (hogy minnél kevesebbet keljen fizetni az állatokért) láncon tartva fialtatja a kutyáit, és próbál minnél több pénzért eladni a kölyköket. A szukák álltalába évente többször ellenek. Agy normális tenyésztőnél évente csak egyszer ellenek és van aki több mint egy évig nem fedezteti be a szukáját
Kedves Kérdező!
A szaporítás,nem ugyanaz mint a tenyésztés.Ha tenyésztő is adná el te szaporítottál,ő csak eladta,ez nem tenyésztés.
A szaporító nem az,amit előttem kettővel leírtak.
A szaporító:
Ember,aki csak úgy kölyköket szaporít aztán eladja őket,ez meg nem törvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!