Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemény? Kicsit provokativ...

Vélemény? Kicsit provokativ nem? Tőle biztos nem vennék kutyát.

Figyelt kérdés

A Strázsavári kennel minőségi,igényesen tartott nevelt kölyköket kínál szerető gazdiknak.Champin kanjainktól ismét csodás kölykök születtek! Minőséget és tisztességesen tartott kölyköket kínálunk GARANCIÁVAL/szerződéssel!Nem áll módunkban filléreskedő a kutya árán spórolni vágyó leendő gazdajelőlteket kiszolgálni!!!

Amenyiben igényes vagy és szeretnél egy oltott tiszteségesen ellátott minőségi kölyköt keres meg minket! Strázsavári kennel a minőségi Yorkik othona!

2010. nov. 11. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd fel őt. A Strázsavári kennel tulajdonosa, egy igen elismert FCI küllembiró is egyben, igy biztos vagyok benne, hogy olyan kiskutyát fogsz tudni tőle vásárolni, ami kielégiti az összes igényed. Ennél a kennelnél a név valóban garancia.
2010. nov. 12. 08:30
 12/14 hell-ikon ***** válasza:
68%

"Aki ingyen akar kutyát, az inkább egyáltalán ne akarjon kutyát, vagy menjen menhelyre. "

Értem és nem is az a gondom, hogy a minőségi kutyák nem kevés pénzbe kerülnek.

Hanem a hirdetés megfogalmazásával, a szövegével.

Bennem az alapján egy olyan kép alakult ki, hogy valaki olyan hirdet, aki a kutyáit csupán nyereségvágyból pároztatja és nem egy a fajta (uram bocsá' a kutya) iránt teljes mértékben elkötelezett tenyésztő.

Szerintem az evidens, hogy hivatalosan is elismert kennelből származó minőségi kölyköket adás-vételi szerződés alapján, garanciával, nem kevés pénzért lehet vásárolni. Tehát én úgy okoskodtam, hogy ezeket az alap dolgokat max. egy szaporító emeli ki egy hirdetésben, hogy minél többért adhassa el a kutyáit.

Ezért gondoltam úgy, hogy valaki visszaélt a kennel nevével.

Mondjuk számomra akkor is visszatetsző (sőt még inkább, hogy az ország legjobb tenyésztője a fajta szempontjából) egy ilyen hirdetési szöveg, hogy "kanjainktól" meg "ismét születtek". Tényleg olyan érzést keltett, mintha csak anyagi haszonból szaporítaná, tartaná a kutyáit és nem azért mert szereti is őket.

De lehet, hogy csak az én "finom lelkem" túl érzékeny az ilyen rideg hirdetési szövegre és látszólagos hozzáállásra.

Az viszont meg már az én bajom. :)

2010. nov. 12. 14:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,teljesen igazad van. a legnagyobb probléma hogy 100 000 -t nem fogja tudni eladni őket...kb fél éve hirdeti.sajnos jelen pillanatban amilyen nálunk a helyzet jó ha 50 60 000-t elmegy és még abból is alkudni akarnak..egyik ismerősömnek van szintén yorkija szintén neves tenyészet és ő is azt mondja hogy annyira sok van belőlük hogy eladhatatlanok az olcsóbbat keresik..ez mind a szapotitóknak tudható be akik szó szerint sz.. hu.. kinálják sajnos..a minőség megfizethetetlen és amig lesznek olcsóbban eladó kölykök azokat fogják megvenni.
2010. nov. 12. 18:09
 14/14 chibimobic26 válasza:
100%

Kedves kritizálók!!!Én a Strazsvári kennelben vásároltam kiskutyám!És egy gyönyörű okos és imádni való yorkit kaptam.Külföldön élek.Itt 1200euro egy ilyen kutya.De nem láttam sehol hasonlót sem!Az én kicsim buksija lassan ezüstfehér,amit az oldalon találsz képet nem kamu.Az enyém lassan pontosan olyanná cseperedik.

Másrészről ha valakinek nincs pénze rá ne is vegyen!Mivel a jóminőségű tápok nem olcsók.Naponta többször kell ápolni a szőkét.A nekünk 5különböző fésünk van(50euro)Nem beszélve arról hogy kéthónapja vendégeink voltak,egyikük játszott vele,volt egy lábtörésünk!A két operáció és a köztes kezelési,röntgen 1200euro volt.Emellett ez a kutyus imádja a puha plédeket.Nekünk is van legalább 6.Ez a kis állat az életünk része!És bármit megadás érte!!!Mielött leirnának üresfejű szőkék,barna vagyok, szakács és nem plázázunk!

Köszönöm Strazsvári kennel!!!!Életem legjobb döntése volt ott vásárolni!!!

2014. márc. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!