Honnan rendelhetnék fél méternél rövidebb bőr/láncos pórázt?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen légyszi, nagyon fontos lenne, de sehol sem találok!! :(2010. nov. 11. 15:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem sehonnan. Eddig a legrövidebb póráz amit találtam az 60 cm. Menj be egy bőrdíszműveshez és csináltass vele olyat amilyet szeretnél, garantáltan olcsóbb lesz, mint bármelyik készen kapható bőrpóráz!
2/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a legrövidebb lánc póráz (plusz a bőr fogóka) 60centis. Nekem is ilyen van a németjuhászomra. Miért szeretnél olyan kicsit? Milyen fajta kutyára lesz?
3/8 anonim válasza:
Ja egyébként én már láttam az állatkereskedésben olyat, hogy vastag póráz (a tescoban is kapható, de rendes hosszú) de csak a fogóka része (nem bőr hanem valami féle textil a tescoban általában piros vagy kék színű szokott lenni) és ez amit láttam a boltban csak a fogóka része volt és a karabiner. Meg volt olyan, hogy fogóka rész pici póráz és karabiner. Tehát attól függ mekkora kutyára lesz. Egy német dogra elég a csak fogókás de egy kicsivel kisebb kutyára jó a pici póráz részes.
4/8 anonim válasza:
Hát rendelni nem tudom honnan tudnál, de a tatai Equus állatpatikában biztosan kapsz, én is ott vettem. Ha nagyon messze laksz, próbáld meg felhívni őket, szerintem meg tudod őket kérni, hogy küldjenek egyet, mert gyógyszerszállítással is foglalkoznak.
5/8 anonim válasza:
Egy sima kulcstartónak való textil akasztó is megteszi, ha csak gyakorláshoz kell. Mi is néha azt használjuk.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek, aki írt!!! Én is a bőrdíszművesre gondoltam. Cane Corso-m van, szóval szeretném rövid pórázon tartani,mert ugybár elég makacs és domináns...
2010. nov. 11. 17:38
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Voltam ma a Fressnapf-ba direkt megnéztem neked, lehet kapni :)
8/8 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! Köszönöm szépen :)
2010. nov. 13. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!