Mi a kedvenc játéka a kutyusodnak?
Igen egy "rongy csont" nagyon imádja-de csak kötelet húzni szeret vele
Ilyen(Fressnapf-ban vettük): [link] csak nincsen rajta labda :)
12:45-ös vagyok.
Hozzáteszem még, hogy a pöttyös labda nálunk is sláger volt( míg ki nem lyukasztotta) a nagyobb méretűt szereti, mert nem a szájában viszi-hozza hanem focizik vele.
És nem tudom, hogy milyen játék, de van ilyen műanyag kocka különböző színekben azzal nagyon el tud lenni.
És persze imádjuk a flakonokat-dobozokat.nagyon tud nézni ha kidobom a kukába az üres flakont ezért mindig odaadom neki.
Frizbit akartam venni neki, hát...Inkább a sima emberi-frizbit szereti.( Nem kapja el csak cipeli).
Favágáskor pedig Ő is besegít.Adunk a szájába egy fát odaviszi a fatárolóhoz.Nagy segítség!
Ennyi lenne.
Szerintem a kutyák jobban szeretik az otthon készült játékokat, bármilyen egyszerűek is.Nem kell neki flancos játékot venni. Szia!
Bocsi, hogy hosszú lett.Szeretek erről beszélni:)
Az egyiknek egy régi,jópár éves sípolós "újság",azt "olvassa" mindig:-) Nagyon szereti,és vigyázik rá,még mindig sípol,pedig az mindig kint van vele az udvaron,napi használatban van. Előtte egy sípolós kacsája volt,oda volt érte,aztán a másik kutyánk lefejezte,szegény tiszta depis lett miatta.
A másik kutyámnak a kötél a kedvence,imádja huzigálni,meg szaladni vele és közben dobálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!