Lesz barmi baja tole?
Figyelt kérdés
Kb egy 20 perce hagytam itt a kutyat a szobamba ugye es bent hagytam a krumplipuremet is. Es mire vissza jottem mar megette az egeszet meg csak 2,5 honapos nagyon elenk egyebkent meg csak most tanitom ot hogy mit szabad es mit nem de eddig nem sok minden megy o az elso kutyamtegnapelőtt 19:24
1/4 anonim 

válasza:

Nem lesz baja tőle, de máskor ne hagyj számára elérhető távolságban ételt.
2/4 anonim 

válasza:

2,5 hónaposan még kisbaba korban van. Ugyanúgy, ahogy egy humán baba esetében sem hagysz elől semmit, amivel megsértheti, bánthatja magát, kutya esetében sem hagyunk elől semmit!!
3/4 anonim 

válasza:

Semmi baja nem lesz tőle! Kár, hogy rántott húst és salátát nem hagytál hozzá. Úgy lett volna igazi! :)
4/4 Senior Séf 

válasza:

Nem káros a krumpli, csak a kutyában nem hasznosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!