Librela injekció pro kontra. Kinek milyen hosszútávú (!) tapasztalatai vannak a folyamatos adásával kutyáján? Mellékhatások? Javulás? Romlás? Stagnálás?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 14:52
1/13 anonim 

válasza:

Szakm..., mindegy: A legújabb kutatások eredménye, közérthetően: [link]
2/13 A kérdező kommentje:
Leginkább olyanok véleménye lenne jó, akiknek van aktív tapasztalata a kutyájukkal. Ezt én is olvastam, meg sok más negatívat is, és pozitívat is persze. Sajnos minden gyógyszernek lehet mellékhatása. Bármit adunk nekik, lesz minden gyógyszernél olyan, aki beleesik a mellékhatásokba. Viszont ha a hosszútávú alkalmazás mellett minden második állat elpusztul, akkor az komoly gond, ha pedig az derülne ki, hogy a hosszútávú alkalmazás mellett 80%-a a kutyáknak javul, semmi negatív hatás, és jobb a mozgás, teljesebb életet ad a kutyájuknak, akkor pedig a másik oldalra billen a mérleg. Ezért érdekelnek a gyakorlati, hosszútávú tapasztalatok a szerről.
ápr. 15. 15:48
3/13 anonim 

válasza:

2. A gyakorlat azt mutatja, hogy vannak mellékhatásai sajnos. Nem csodaszer. De én altatáspárti vagyok. 1. voltam.
4/13 A kérdező kommentje:
Neked van konkrétan ezzel a szerrel aktív tapasztalatod? Ha igen mennyi ideig szedte a kutyád és milyen mellékhatásokat észleltél rajta, mennyi idő elteltével? Mikor döntöttél altatás mellett és miért? Milyen betegségnél, milyen állapotú kutyánál(mert ez sem mindegy)?
ápr. 15. 16:03
5/13 anonim 

válasza:

4. Nekem nincs kutyám. Munkám miatt ismerem.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a munkád, de akkor nem releváns a válaszod számomra, mert én tapasztalatokról kérdezek most, nem elméletekről.
ápr. 15. 16:47
7/13 anonim 

válasza:

6. Logikázz! ha állatos rovatba írok, állatgyógyszerről, akkor mi lehet a szakmám? Látszerész, vasutas,...?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék barkóbázni, bocsi. Lehetsz bármi, főleg névtelenül, akár egy troll is... Próbáld értelmezni a fenti kérdést, annak megfelelő válaszokat szeretettel fogadom. Akinek nincs kutyája, saját tapasztalata sem lehet.
ápr. 15. 17:38
9/13 anonim 

válasza:

8. Értem. De még egy kérdés, ha szabad. Oké, mondjuk troll vagyok. Ha jön valaki, aki bemásol ide/magától kamuzik ide, valamit, akkor honnan tudod, hogy nem troll? vagy mindegy, csak azt írják, amit hallani akarsz?
10/13 anonim 

válasza:

2 évig kapta az öreg kutyánk, neki segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!