A kutyám "kukija" felett pár centivel van egy kisebb dudor. Miért alakult ki?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 17:46
1/8 xnorkax válasza:
Mindig ott van? Mert az enyémnek, ha "olyan" állapotba kerül lesz dudor, de aztán el is múlik, ahogy az állapota is..
2/8 A kérdező kommentje:
pár napja vettem észre, pont a hasát vakargattam és akkor. csak fura mert eddig nem volt ott.
2010. nov. 9. 17:48
3/8 anonim válasza:
A kutyáknak van heréjük csak nem a hasukon...
4/8 anonim válasza:
nem lehet hogy sérve van?? az én kutyámnak is vt...:S
5/8 xnorkax válasza:
első voltam...
a kutyáknak egy nagy izgalom közepette (például jujj simogat a gazdi!!) is lehet "merevedésük". az én kutyámnak sokszor van így... főleg akkor, mikor kimegyek hozzá és örül nekem. de azért nézesd meg egy orvossal, ha nem tűnik el.. lehet valamilyen csomó.
6/8 A kérdező kommentje:
jó akkor várok, hátha elmúlik. köszi mindenkinek!
2010. nov. 9. 18:15
7/8 anonim válasza:
Pontatlanul írtad le, hogy hol helyezkedik el az a dudor, ebből nem lehet tudni, hogy valójában mire gondolsz, de én sejtem. Nem fog elmúlni, ne várd! :))) Ezen rendszeresen elcsodálkoznak a kezdő kankutya gazdik. Az a dudor a kutya makkjának a hagymája. Az kell hozzá, hogy össze tudjanak ragadni a szukával. Olvasd el a kutya anatómiáját:
Különös tekintettel a "6. A nemi szervek" bekezdésre!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi :) örülök, hogy nincs baja.
2010. nov. 9. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!