Hogy tudom leszoktatni az ugatásról? Hogy tudom a gyerekekhez szoktatni?
Figyelt kérdés
van egy 1 éves yorkim,és nyár óta, mióta együtt nyaraltunk eg ykislánnyal, aki húzta a szőrét..stb. azóta nagy ívben elkerüli a gyerekeket az utcán, néha meg is ugatja,és a legnagyobb gondom, h a lépcsőházba ha elmegy egy gyerek, akkor mindig elkezd ugatni, és nem tudom h szoktassam le róla2010. nov. 7. 22:45
1/2 anonim válasza:
Keress egy ismerőst akinek van egy gyereke aki ne mfél a kutyáktól.Először csak sétáljatok együtt párszor aztán kezdjetek el közösen labdázni a kutyával majd szép fokozatosan hadjátok,hogy csak a gyerek játszon vele.Érdemes a kicsinek jutalomfalatot is dobálni a kutyusnak.
2/2 anonim válasza:
Azt elfelejtettem,hogy ha elkezd ugatni akkor gyorsan tereld el a figyelmét pl fordúlj meg vele vagy ha látod,jön egy gyerek vegyél egy jutalomfalatot a kezedbe és azzal probáld magadon tartani az érdeklődését.Ha abba hagyta az ugatást vagy sikerült csöndben maradnia nagyon dicsérd meg.Erős szidalmazásnak itt nem igazán van jelentősége,mert félelemből ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!