Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik nevet adnátok egy...

Melyik nevet adnátok egy Golden retrievernek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még odébb van a kutyus kiválasztása. Eddig 3 név tetszett nekünk: Nala, Holli,Luna.

A választás a természetétől és tulajdonságaitól is nagyban függ,de kíváncsi vagyok, Ti melyiket választanátok. Vagy esetleg más, különleges, golden retriever kislányra illő ötleteket is szívesen fogadok. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

tegnap 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a felsoroltak közül a Luna tetszik a legjobban, de ugye ez ízlés kérdése. Esetleg amit ajánlanék az a Stella.
tegnap 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
A Luna elcsépelt.
ma 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Luna - Nem adnám semmiképp a Hold latin nevét egy kutyának.

Nala - Ő pedig Simba párja az Oroszlánkirályban, szal szintén nem kutyához illő.

Holly - Ez meg csak egy tucat-amcsi női név, semmi extrával.

ma 01:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Luna jelentése hold, a Stella jelentése csillag.

Nem hiszem, hogy annak kellene szempontnak lenni, hogy egy-egy név elcsépelt-e vagy sem, inkább az a fontos, hogy a gazdinak az mennyire tetszik.

Nem is értem, hogy miért másoktól várnak sokan ötleteket, miért fontos kérdés az, hogy másoknak mennyire tetszik a kutyája neve.

Régen volt egy foxi keverékünk, Kesztyű lett a neve.

Az évek során voltak, akik rácsodálkoztak, hogy milyen jó neve van, mások szerint jó idióta nevet kapott.

Nem különösebben érdekelt egyik vélemény sem, de szerintem teljesen jó neve volt, amit magának választott.

Történt ugyanis, hogy még csak néhány órája volt nálunk a kutya, nem volt neve sem, jött egy rokonunk vendégségbe.

Belemerültünk a beszélgetésbe, és amikor indult volna, akkor döbbentünk rá, hogy a kutya cafatokra rágta a báránybőr kesztyűjét (ami mellesleg kívül rozsda színá, belül fehér volt, mint a kutya színei)

Egy barátom a Baba nevet adta a retrieverjének.

Soha nem tetetem szóvá, hogy miért, neki az tetszett.

Egy másik már szerintem ötletesebb névadás volt: Aranka (golden - aranysárga, aranyos, aranyka, Aranka)

Szerintem az is tudja mélyíteni a kapcsolatot a kutyáddal, ha te adod neki a nevet, nem mások ötletei alapján aggatsz rá valamit, és főleg ne legyen szempont az, hogy mások mit szólnak hozzá.

"Gyere ide Takarodj" (Horgász a pácban)

ma 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!