Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy jól szocializált kelet...

Egy jól szocializált kelet európai juhászkutya mellett mennyire lehet vendégeket fogadni?

Figyelt kérdés
Mármint mennyire tűrné el? (Tudom hogy ezt kutyája válogatja de általában)

jan. 12. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk németjuhászunk van, aki jól szocializált, de eléggé védelmezi a lakásunkat. Ha vendég jön, izgatottan fogadja, le se száll róla, szemmel láthatóan felzaklatja a tény, hogy valaki jött hozzánk.
jan. 12. 13:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekünk spiccünk volt ugyan ilyen de a kutyák sok féle képpen válogatják hogy melyik ember "szimpi" nekik
jan. 12. 13:04
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Minden kutya ami szocializálva van eltűri a vendégeket.

Ez nevelés kérdése csak.

jan. 12. 13:04
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
ma 13:04 Igen. És persze ilyenekből lesznek nagyon gyakran a "hát, ezt azért nem gondoltam róla" -féle balesetek.
jan. 12. 13:37
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Azért ismernie illene egy gazdának a saját kutyáját.
jan. 12. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

#3-as válaszoló: Jól fogalmaztál: "eltűri". Hogy meddig az meg majd kiderül.

Egyébként ha már egyáltalán a tulajdonosban a kérdés felmerül, nagyon kézenfekvő rá a válasz: NEM lehet a jelenlétében vendéget fogadni!

jan. 12. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Haverom egyszerűen megoldja, láncraköti addig az erkélyen. Idiótáknak: NEM, nem tud leugrani, és NEM, nem napokra.
jan. 12. 15:22
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk be van zárva a kennelbe. Ezt is megszokta, nem zaklatja fel a dolog, így én is nyugodtabb vagyok, hogy nincs rizikó. Ha én mennék vendégségbe, nekem is jobban esne, ha el van zárva a kutya. Ez nem kizárólag nevelés kérdése egy ilyen munkakutyánál
jan. 12. 16:36
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Területőrző pásztorkutyáim vannak. Ha valakit én engedek be, fel sem merül bennük, hogy támadjanak.
jan. 13. 06:03
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Én azért nem szeretek kockàztatni főleg nem ilyen veszélyes kutyáknál.
jan. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!