Kutya Opawz festék vétele Magyarországon? Csak értelmes válaszokat kérek
Figyelt kérdés
Lehet-e Magyarországon Opawz kutyafestéket kapni? (Ez egy állatbarát festék, amelyet elég sok mindenre használnak, de én főként azért keresem, mert ha bármi történik, például eltűnik a kutya, akkor nagyon könnyen meg lehet találni.) A Grooming.hu-n néztem, de sajnos ott nincs (és nem is lesz) citromsárga festék. Nekem piros, narancs- és citromsárga festék kéne, 150 g vagy a fölött. Ha bárki tudja, hogy hol lehet ilyet Magyarországon kapni, szóljon. Egyáltalán lehet valahol hasonlót kapni?tegnap 23:32
1/5 anonim válasza:
Én kozmetikusokat kérdeznék, ha nagyon nincs neten tudsz rendelni külföldről
2/5 anonim válasza:
Ezt levezetnéd, hogy mitől lehet könnyebben megtalálni?
3/5 anonim válasza:
Gondolom azért #2, mert így nem csak annyit tud kiírni, hogy keres egy tacskót (amiből most pláne sok van, tehát minden második talált kutyával azonnal jelentkeznének nála, hogy hátha azt a kutyát keresi-e), így viszont ki tudja írni, hogy egy sárga-narancs-akármilyen színű tacskót leres, és abból valószínűleg nem sok rohangál az utcákon
4/5 anonim válasza:
Ezért állandóan festegetni irtó nagy hülyeség. Ha hosszú időre tűnik el, akkor teljesen vakvágányra viszi a keresést.
5/5 anonim válasza:
Mellesleg ez egy kamu kérdés. Az említett oldalon VAN citromsárga festék. Tavalyról emlékszek egy hasonló kérdésre, ott valami graffitit akartak csinálni a kutyából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!