Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen GPS nyomkovető bilétát...

Milyen GPS nyomkovető bilétát ajánlanátok kutyára?

Figyelt kérdés
Olyan bilétára gondolok, amiben GPS nyomkövető van és egy app-ban látm a kutya földrajzi pozícióját, arra az esetre, ha ne adj isten elveszne. Tudtok ajánlani ilyet?
dec. 29. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Tegyük rá airtaget, minden más megoldás bumfordi.
dec. 29. 12:00
 2/5 anonim válasza:
85%
Bilétában nincs ilyen. Kell bele sim kártya vagy e-sim mobil nettel meg jó nagy aksi, hogy ne merüljön le fél nap alatt. Szóval én még csak gps-es nyakörvet láttam, de az kicsit nagyobb, mint egy biléta. Azért az se hatalmas. De szerintem a kerítést kellene inkább rendesen megcsinálni.
dec. 29. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
A kettes válaszát kiegészíteném azzal, hogy a legnagyobb szolgáltatók lefedettsége is finoman szólva hiányos
dec. 29. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, de a kerítés rendben van. Nem azért volt a kérdés. Lekopogom, sose fordult elő, hogy le akarna lépni.
tegnapelőtt 11:13
 5/5 anonim válasza:
100%
Akkor viszont nincs sok értelme állandóan a nyakában hordani egy dobozkát amit rendszeresen fel kell tölteni.
tegnapelőtt 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!