Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a “napirendetek” egy...

Milyen a “napirendetek” egy év alatti lakásban tartott kutyàval?

Figyelt kérdés

Mikor kel reggel? Hányszor, mikor eszik? Ha nem otthonról dolgozol, mennyit van egyedül?

Hányszor sétáltok-ebből mennyi az eü. séta?

dec. 13. 14:01
 1/3 anonim válasza:

Nekem egy tacskóm van, most 8.5 hónapos. Amikor meglett, az első két hétben szabadságon voltam, viszont azóta nagyjából ugyanúgy telnek a napok.

Hányszor, mikor eszik? - Az elején, amíg még 3-szor kellett ennie, akkor reggel munka előtt evett (5-6 fele), délután fél 4-4 fele amikor hazaértem, illetve este 8-9 fele. Most a két étkezéssel reggel munka előtt, illetve este fél7-7 körül.

Mennyit van egyedül? - Nagyjából 9-10 órát, amíg dolgozom. De már teljesen jól viseli. Néha meg tudom oldani, hogy home office-ban legyek, akkor furán is szokott nézni rám, hogy miért vagyok otthon és miért nem hagyom pihenni. :D

Hányszor sétáltok? - Hétköznapokon 4-szer szoktunk sétálni. Reggel, munka után, egyszer késő délután még, aztán este. Ha az eü. séta alatt a pisi-kaki körre gondolsz, akkor pisilni minden alkalommal szokott, nagy dolgot azt csak 2-szer szokott, néha 3-szor.

dec. 13. 14:28
 2/3 anonim válasza:

Amikor délelőttös vagyok, ébredés után, munka előtt leviszem egy pisi kaki körre 5 ora korul. Megetetem.

Fél 3 körül érek haza, egyből leviszem, rövid körre, ha jó idő van, vagy nincs más dolgom hosszabb sétákat teszünk, van amikor még délután 6 körül lemegyunk a kertbe kb 1 órára ott kijatsza magát. És végül este fél 8 kor az utolsó kör es utana vacsi. Ha délutános vagyok olyan fél 8kor ébreszt, hogy mennie kell, utána reggeli. Majd munka előtt 1 óra körül leviszem, adok neki enni. Mikor haza erek este fél 11, akkor megint leviszem. Van hogy nem eszi meg az ennivalojat. Általában 2 szer kap enni delelott es delutan, ha 3szor kap akkor nem eszi meg, mindig ott hagy belőle.

Hosszabb setakra, szabadtéri játékra, általában délután 4,5 körül megyünk ha jo ido van vagy ha nincs a rendszeres napi 3 pisi kaki séta alkalma után más dolgom, mondjuk szabadnapos vagyok ilyesmi.

Azt vettem észre a napi 3 kaki a minimum, ezen kívül ejszaka szokott még bepisilni, olyan hajnali 1 körül, még nincs egy éves, szerintem később nem lesz ezzel sem baj.

Azt figyeltem meg most, hogy itthon vagyok, mert szulesi szabadságon vagyok, hogy a napi 5 pisi az van, tehát simán lelehetne vinni napi 5 ször. Sajnos olyan az állapotom,hogy van hogy le se tudom vinni, persze olyankor a párom leviszi, de csak ezekben az időpontokban tudja ő is levinni, amit leírtam.

Tehát még nem teljesen szobatiszta, de nagyon ügyesen megszokott minket várni már.

dec. 17. 01:04
 3/3 anonim válasza:

Ja és ugye munka mellett napi 8 és fél órát egyedül van, plusz ha olyan helyre megyünk, ahova nem vihetjük pl. Boltba, akkor ugye ez az idő is kicsik. De nem sír, szoktuk nézni kamerán, alszik, kicsit játszik és ennyi.

Mióta itthon vagyok vele biztos jobban érzi magát, mert már nincs 8 órákat egyedül.

dec. 17. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!