Hogyan adjátok be az olyan tablettát, ami rosszízű és nem rágja meg a kutya?
Figyelt kérdés
Nem eszik nedves tápot és házi kosztot sem, ezért nem tudom mibe elrejteni.
Én szétnyitom a száját, a nyelve tövére teszem a tablettát, majd összezárom a száját. Párat nyel és lent is van.
Ugye ezzel nem teszek rosszat?
dec. 8. 14:29
1/9 anonim válasza:
Nem teszel rosszat, de ha felvágottba beleteszed és azt megeteted vele, úgy lehet egyszerűbb. Értem, hogy nem kap házikosztot, de egy darab felvágottba nem fog belehalni...
2/9 anonim válasza:
Pont így Kérdező, ahogy te. Bele kell tenni a szájába.
Nálunk csak ez működik, mert a húsba rejtettet kiválogatja, kiköpi.
3/9 anonim válasza:
száját kinyit..bedobni jó hátra. fejét plafon fele fordítani, és masszírozd a nyakát, hogy beinduljon a nyelési reflex...orvos ezt mutatta..anno 50kg-s kutyánál mikor napi 5-5 gyógyszert kellett egyszerre adni...bevált.. nem kellett azzal szórakozni, hogy hogyan rejts el ennyi gyógyszert az ételbe és nézni, hogy most hányat köpött ki talált meg futott el vele és random valahova kiköpi...
4/9 anonim válasza:
Nem teszel vele rosszat. Én is így csinálom, annyi különbséggel, hogy utána kap egy jutifalatot, azzal együtt nyeli le. Így igazán minimális kellemetlenséggel lent van.
5/9 qkker1 válasza:
Kocka sajtba vagy kenőmájasba nyomva adtam be a kutyáimnak.
6/9 anonim válasza:
En is Mackosajtba teszem, ha muszaj valamit beadni.
Siman megeszi, nem kell kuzdeni vele.
7/9 anonim válasza:
Én is így szoktam. Hiába rakom bele pl párizsiba...kiköpi.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam.
A jutalomfalat persze jár utána 🙂
dec. 8. 18:36
9/9 anonim válasza:
Az egyik kutyánk egybe lenyeli ha pl szalámiba vagy konzerv kaja darabba dugom a másik meg kiválogatja és kiköpi. Ennek nem marad más mint amit te teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!