Kutyanevet /SOS/?!
ezt nem értem, hogy aki kutyát akar abban annyi kreativitás nincs, hogy ránéz a kutyára és mondjon egyet, vagy beírja gugliba és onnan gyűjtsön ötleteket...
meg sztem nem mindegy h egy nagy kutyának választasz nevet v egy kicsinek ...blablabla...
Én pl. a vizslámnak vmi magyaros nevet akartam adni, de nem vt ötletem és ezért fellapoztam a térképet és rátaláltam a megfelelő névre ...
és az ilyen neves kérdésekből már lassan Dunát lehetne rekeszteni...
most kérek elnézést, hogy megsértettem Google nevet azzal, hogy legugliztam, de én így hívom és te így is megértetted...
nem akarok veszekedni, nehogy félreértsd nem ez a célom... igazán kreatív nevet adtatok az előző kutyátoknak :P
... >.< amúgy igaza van miért nem magad találod ki?
neked jó lenne ha a kutyád az internetről választana több ezer névből talán a legrosszabbat??? -.- válassz egy egyszerű nevet azt kész mit kell lovagolni ezen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!