Miért nem képes megvárni a kutyám?
Elmegyek vele sétálni egy rétre, amihez egy erdőn keresztűl vezet az út. Odafele, megvár, szaglászik, mögöttem jön, 5 méteren belül van. A réten kicsit játszik vele. De, amint vissza indulunk, Ő előre rohan. És 50-70 méterenként megáll, és vár, nézi, hogy jövök-e. Ha jövök, megint szalad, vagy 30-40 métert és vár. Volt, hogy megfordultam, megnézni mit tesz akkor vissza jön hozzám. De, megint előre rohan. A vége felé, már hazáig rohan, és megvár a kapu előtt.
Miért nem képes megvárni?
Dorka96 -nak
Nem illik más kérdésében belerondítani a saját problémádat.
Tanácsot ne várj, hiszen a netről senki nem tudja a szüleidet meggyőzni. Ezt neked kell lejátszani.
"Azért viselkedik így, mert ő vezeti a sétát és időnként bevárja a leggyengébb/leglassabb falkatagokat is, hogy le ne szakadjanak a falkáról."
Szóval Ő lenne a vezető?
Pedig mindent megcsinál, amit mondok neki, első szavamra leáll, ha kell, ha hívom jön, a csontot is simán elveszem tőle, nem harapna meg, nem morog... Kajára is addig vár, amíg azt nem mondom, hogy ehet. Tehát nekem nem úgy tűnik, hogy felettem lenne a rangsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!