Jól csinálom így a szobatisztaságra nevelést?
Van egy 4 hónapos kiskutyám, most tanítom a szobatisztaságra. Egész jól megy neki, 2 hét alatt a kakit már szinte teljesen lent intézi, a pisin még dolgozni kell.
Van egy másik, felnőtt kutyám, a rendes sétaidőben együtt viszem őket, de a kicsit külön rövid egészségügyi sétákra le szoktam vinni párszor. Szerencsére itthonról dolgozok, tehát nem gond levinni nap közben a picit.
Arra gondoltam, hogy később, mikor már nagyobb lesz és szobatiszta, akkor lehet ritkítani az egészségügyi sétákat és beállni, hogy a rendes sétákra viszem a felnőtt kutyával együtt. Őt még nem tudtam kölyök korában mindig levinni, mert akkor még bejárós munkám volt, így reggel 7 és délután fél 5 között nem volt pisiszünet, mégis megtanulta a szobatisztaságot. Jót vagy rosszat teszek a kicsinek, ha eleinte vannak, később ritkulnak a nap közbeni séták?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!