Mennyibe kerul egy fajtiszta husky kolyok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:06
1/8 anonim válasza:
úgy olvastam, fasiszta husky kölyök:):)
2/8 A kérdező kommentje:
XD XD XD
2010. nov. 5. 19:09
4/8 anonim válasza:
Fajtatiszta törzskönyves husky kölyök szerintem 70 ezertől kezdődik:-)
5/8 anonim válasza:
70-80 ezer felett.
Ez alatt felesleges venni,mert akkor a betegségekre többet kell költeni.
Egyébként meg jól gondold meg,mert nem könnyű egy ilyen kutyával.Persze,ki lehet fogni könnyen kezelhetőt is...De ritkán.
6/8 anonim válasza:
Hát igen..
Legalább 70 ezer..
Az alatt csak szaporítótól kapsz,akkor viszont sokkal többet kell költeni orvosra..Ráadásul nem egy egyszerű fajta (legtöbb esetben) és ha szaporítótól veszel 30-40ezeréer akkor valószínüleg idegrendszeri problémái is lesznek.
Miért pont huskyt akarsz?
Jól gondold meg,mert ha olyan kutyát szeretnél aki engedelmes,akkor ne huskyt válassz...Nagyon ne...
(Nekem 2huskym van)
7/8 MME válasza:
Barátnőmék anno 130-160E Ft között vettek, jó pár éve... A másikat nem tudom... De ugye Te az a fajta leendő husky-tulajdonos vagy, aki naponta 4-5 órát ráér mozgatni a kutyáját, és erődszerű kerítése van? És nem baj, ha független, makacs kutyája lesz, mert nem célja egy teljesen engedelmes kutya, aki a gazdája a kedvéért nem csinál meg mindent, hiába van rá kiképezve? Mert ez ismerőseim tapasztalata a huskykkal. Én meg most egy malamuttal küzdögetek...
8/8 anonim válasza:
A husky nagyon szökős kutya,minden akadályt egyszerűen vesz.70-80 ezer alatt nem lehet rendes tenyésztésből huskyt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!