Mi irritálhatja a kis méretű 2 éves kutyának a fenekét/végbelét? Féreghatót kapott,bűzmirigye ki lett nyomkodva,bolha nincs rajta és még is valami motoszkál ott hátul ami zavarja. Dokihoz jelenleg anyagiak miatt nem tudjuk vinni.
Ha én beteg vagyok akkor sem megyek orvoshoz ,mert minek.
Csak kiír gyógyszereket mik nem érnek semmit sem főleg hogy sokszor ki sem váltom mert nincs rá keret.
Nem kísérletezünk,de a mindennel felszerelt kórház ahol alapból 20000-nél kezdődnek a vizsgálatok, tudom mert voltunk múlt évben egy másik kis kedvenccel és 250 lett a vége ami nem gyengén leépített anyagilag minket most nem megy még ha lenne hozzá járművünk amihez el is tudnánk vinni.
Kölcsönkérés meg felejtős bárkitől is.
Nem tudom, de ha találtok valami jót, szólj kérlek mert nekem is viszket.
- Burkus -
Ha a kisgyereked lenne beteg, akkor sem vinnéd orvoshoz gondolom, mert minek, meg sóher is vagy a gyógyszert kiváltani. Ha a kutya beteg, még inkább ez a helyzet.
Mi a fenének tartasz kutyát, ha ennyire nem akarsz rá költeni?
5-.
Itt helyben van egy áll állat orvos ki csak a én elmondásaim alapján találja ki hogy mi is lehet a baja az állatnak és már dobja is mellé a 20-ezres számlát.
Hát vele nem vagyok kisegítve.
Tehát maradna a kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!