Milyen tápot válasszak?
Egy 10 hónapos Nagy Svájci Havasi kutyát etetek Acana Red meat-el már jópár hónapja, viszont többször híg a széklet tőle mint kemény, olvastam olyat, hogy a magas fehérjetartalom miatt ez lehetséges, főleg az acanánál.
Érdemes megpróbálni az Orijent vagy inkább keressünk valami alacsonyabb fehérjetartalmú tápot?
Ha a kutyád gyakran laza székletet produkál az Acana Red Meat táp mellett, akkor valóban érdemes megfontolni az étrendváltást :D . Az Acana és az Orijen is híresek magas fehérjetartalmukról, így az Orijen esetében is előfordulhat, hogy nem javul a helyzet, mivel az még több fehérjét tartalmaz, ami érzékenyebb gyomrú kutyáknál laza székletet eredményezhet.
Legalább is én szerintem, ahogy összehasonlítom.
Az Orijen tápoknak brutál magas a fehérjetartalma. Most csak kapásból 3 ízesítésűt néztem meg, de mindegyiknek 38 % volt a fehérjetartalma, a normális érték meg 25-26%, szóval... Én nem ajánlom az Orijent. Megnéztem az Acanát, annak "csak" 28 %. Szóval az annyira nem brutál magas. Mást nem eszik a tápon kívül? Leeső falat, jutifalat, rágcsa?
Ha egy ajánlást elfogadsz, a Perro tápok nagyon jók, nyulas, bárányos, lovas, fürjes, ezeknek nagy a hústartalma és nem olyan magas a fehérjetartalma. Évek óta Perroval etetem a kutyám, ismerős is, és soha semmi gondunk nem volt a táp miatt. Szóval ezeket bátran ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!