Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen nálatok is van?

Ilyen nálatok is van?

Figyelt kérdés
Amikor a kutyám nem akar enni, akkor össze szoktam keverni a száraz ételét egy kis nedvessel és így úgy eszi, mint aki soha nem evett. Látom,hogy csóválja a kis farkát mikor eszik és én is boldog vagyok tőle, pedig csak ételt adtam neki. A másik meg amit észreveszek magamon, hogy mikor viszem a kutyám sétálni és nincs kedvem olyan sok időre elmenni, mindig akkor tart a legtovább a sétáltatás. Pédául azt tervezem, hogy 45-60 percre viszem a kutyát. Erre volt már olyan, hogy 1,5 óra után lett vége a sétának, pedig az elején úgy voltam vele, hogy gyorsan mikor megyek már haza, hazaérve pedig úgy vigyorogtam, mint a tejbe tök.

nov. 12. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Én folyamatosan adok az enyémnek kis konzervet is. Csak kis ízesítésnek, a nagy része táp.

A sétarészre nem tudok mit mondani. Ha nincs kedvem sétálni, akkor csak egy rövidet megyünk a ház körül. Nem szoktam másfél órára elmenni vele. És nem szoktam vigyorogni sem, mint a tejbetök. Fura vagy.

nov. 12. 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Mitán végeztem a sétával utána vigyorgok, mert én is mozogtam és a kutyám is. Nem a séta alatt vigyorgok.......de mindegy is....
nov. 12. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látom kérdező neked inkább a vigyorgás a lényeg az egész kérdésedből. Továbbra is azt mondom fura vagy. Pszichológust keress fel.
nov. 13. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Magában a száraztápot a miénk sem eszi meg. És teljesen mindegy, hogy milyen márkát veszünk.
nov. 13. 15:22
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
40+ éve kutyázok. Ezalatt számtalan trükköt bevetettem, már, hogy megegye az esetleg nem a fogára való ebédjét.
nov. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!