Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet baja a kutyának, ha...

Lehet baja a kutyának, ha néha megeszik egy hosszabb hajszálat?

Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, nagyon figyelek rá, hogy ne legyen a padlón, de néha látom a kutyám kakijában, hogy hajszál van benne.
nov. 6. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Semmi baja nem lesz nem egy gilet pengét eszik meg hanem egy hajszálat. És ne nézegesd a kakiját nem lesz vele semmi baj
nov. 6. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a cicám ette meg és beszorult a kakival a végén a fenekébe, úgy szaladt, hogy összekente a lakást szegénykém, de baja nem lett. Nem emészthető, úgyhogy általában kijön a kakival. Ha túl sokat enne meg, az baj lenne, mert összeállhat a gyomrában a saját szőrével, szerintem ez kutyusokra is igaz.
nov. 6. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Nem nézegetem. Csak amikor felszedem a zacsival és több darabban van, vagy eltörik, a hajszál tartja össze. Ebből látom csak.
nov. 6. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem abban a formában, ahogy te gondolod, nem igazán reális a veszély.

Viszont kollégám kutyusa pl. úgy járt, hogy megette a gumis sörtéjű lábtörlőt (...), aminek a sörtéire rá volt tekeredve jónéhány hajszál, így nem tudott kijönni belőle, mert a lábtörlő egyik vége a hajszállal összeköttetésben volt a bélrendszerben sokkal hátrébb járó másik résszel. Műtét lett a vége, szerencsére rendbejött a kutyus. De az ilyen sztori azért (remélem) elég ritka, ha csak úgy felnyal egy-két hajszálat, az vslószínűleg gond nélkül végighalad az emésztőrendszerén.

nov. 6. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj, az enyém is mindig megeszi, aztán ha kakil szedhetem le a popijáról. Nem lesz baja tőle. Csak engem borít ki, mikor birkóznom kell vele, hogy letudjam szedni a himbálózó kakit...
nov. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!