Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom meg hogy felfázot...

Honnan tudom meg hogy felfázott-e a kutyám vagy a kanosodás miatt jelölget?

Figyelt kérdés
Itt voltak húgom kutyái, egyik fiú, másik lány, épp tüzelt a kislány, a kutyám folyon a témán volt, de a kislány férje nem hagyta... Félóránként kérték ki magukat a kertbe, jelölgettek, a kutyám meg rájelölt. Azóta a kutyám folyton kijárkál, kettőt jelöl majd be akar jönni, ahol járt a kislány a lakásban az orra benne van.
2009. jan. 7. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
csak a területét jelöli, hisz most belepiszkítottak az övébe. Majd akkor hagyja el, ha teljesen elnyomja a másik kan szagát a sajátjával, és újra magáénak érzi a kertet.
2009. jan. 7. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Azóta a viselkedése is olyan dilis. Éjjel is kimenne ha tehetné, hajnalban meg hatalmas az ováció amikor felébredek. Ez már 6 napja volt, azt hittem ennyi idő alatt elnyomódik a szag. Próbáltam nézni nem véres a vizelete, semmi rendellenes nincs a kutyán...
2009. jan. 7. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Kutyáim vannak, s tudom, hogy az ivartalanított is, meg amelyik kan nincs, az is ösztönösen jelöli a területét.Minden kutya vizeletét felül jelzi, ezzel bizonyítva, területi intenditását, illetve, felsőbbségét.Tapasztalat.Hajni.
2009. jan. 8. 06:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs baj, de azért hívd fel az állatorvosotokat és kérdezd meg a biztonság kedvéért, egy telefon sok bajt megelőzhet.
2009. jan. 8. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Kanos. :-) Már a maccsot is környékezi, perverz kis disznó. Kéne neki egy kislány...
2009. jan. 8. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy kan kutya fajtától függetlenül bármerre sétál főleg ha már ivarérett minden egyes a talaj szintjétől akár egy centiméter magasságban lévő tárgyat is lepisili. Ez nem azt jelenti, hogy a kutya fel van fázva, nem beteg ez náluk teljesen természetes, akkor lenne baja, ha nem pisilne úton útfélen. A kutyák ezen cselekedete a fajfenntartás szempontjából kiemelkedően fontos HADMŰVELET! Amíg a kutyád négy lábú lesz vagyis él ezt fogja csinálni.

Ja amúgy kutyád kanos csajt neki!

2009. jan. 10. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!