Táp + konzerv mellé lehet zöldségmixet adni a kutyáknak? Farkaskonyha Zöldike/Tökjó mix
Brit Care tápot és Brit Mono Protein konzervet esznek, illetve C-11 Complex porcvédőt kapnak. Most csinálunk egy gyógynövény mix kúrát őszi immunerősítés céljából. A Farkaskonyha Immun-R termékét kapják, ezzel teljesen elégedett vagyok. Ha elfogy, télen kaphatnak ilyen zöldség mixet az ételükre pluszban?
" A Farkaskonyha Immun-R termékét kapják, ezzel teljesen elégedett vagyok."
Te eszed, vagy a kutya? Ő is elégedett vele? Van ennek bármi értelme, vagy ez csak egy újabb pénzlehúzás/divathullám? Komolyan érdekel.
Egyik kutyám szaporítótól mentett, sajnos elég sok baja van, patella ficamos, légcsőszűkületes és a szemével is gondok vannak (könnytermelési zavar + egyik szemén szürkehályog). Nagyon fogékony a felső légúti fertőzésekre, hiába öltöztetem, minden ősszel benyalja és hetekig szenvedünk vele. A Farkaskonyha Immun-R gyógynövény mixet kezdtem el adni neki(k) szeptember elején és lekopogom, de nem szedett össze semmit és mintha energikusabb lenne. Pedig szeptemberben - októberben jön mindig a szokásos légúti fertőzése, amitől köhög és befullad. Úgyhogy szerintem működik.
Tápra + konzervre szórva adom, de egyébként önmagában is megennék, úgyhogy ha őket is megkérdeznénk biztosan jó értékelést adnának :D ízre egyértelműen bejön nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!