Mit tehetek, ha ennyire beteg kutyát adott el a tenyésztő?
4 és fél hónaposan vásároltuk tőle FCI törzskönyvvel a kiskutyát, most 2 éves és 10 hónapos.
Már az elhozatal másnapján nyákos hasmenése volt, pedig a tenyésztőtől kapott táppal etettük.
Jártunk vele orvoshoz, kapott gyógyszereket, meggyógyult, de azóta is extra érzékeny a gyomra.
A másik probléma, féloldali rejtett herével adta el a kutyát.
És most nagyon úgy tűnik, hogy légcsőszűkülete van, megyünk vele orvoshoz.
Képtelen vagyok elfogadni ezt a helyzetet, és hogy lehet el fogom veszíteni a kutyám akire egész életemben vágytam.
2#
Köszönöm.
Iszonyatosan el vagyok keseredve és nagyon félek, hogy elveszítem a kutyám.
Megtanultam kezelni a gyomorérzékenységet, a rejtett herét még idén kiveszik a lágyékcsatornából ivartalanítással együtt, a térdeire próbálok vigyázni ahogy tudok 😞
De ha most kiderül, hogy légcsőszűkülete van én nem tudom mit csinálok, esküszöm elmegyek és megfojtom azt a nőt 😭
Hát sajnos a mozgásszervi dolgokra nem szoktak garanciát vállalni és azzal takaródznak, hogy a gazdánál is kialakulhatott.
A többire meg max a vételárat szokták visszaadni vagy annak egy részét, ezen felül nem fizet egyik tenyésztő sem.
Sajnálom, hogy így jártál :(
Nem, egyik sem a 3 fajta közül, de kistestű kutya.
Beszéltem a tenyésztővel, eredetileg a jelenlegi légzésprobléma miatt (a többi baját nem is említettem neki, csak a végén), viszont először úgy tett, mint aki nem is ismeri ezt a kutyát.
Miután több fotót küldtem róla és a papírjairól is, már emlékezett…
Totálisan ellenséges, 3-szor említettem meg neki a kutya problémáit, de egyszer sem reagált rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!