Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen levest csináljak...

Milyen levest csináljak kutyáimnak? Mi legyen bent?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 19:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb a pici kiskutyáknak, de a nagyok is imádják, ha egy kis langyos tejbe zsemlebelet áztatsz, és vagy édesítővel vagy egy nagyon kevés cukorral fűszerezed.
2009. jan. 7. 19:36
 2/15 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem lehet kapni velőscsontot vagy kulünböző húsokat kutyáknak, vagy akár akciós húsokat is vehetsz. Van kutyatészta is, de szintén lehet kapni olcsóbb tésztákat. Mi ezt főztük ki régen aztán a végén amikor még langyos volt raktunk hozzá száraztápot, és gyönyörűen megették. De télen a cicáknak sokáig mindig ezt adtam: konzerv macskakaja, langyosvíz, kenyér. Ezt ilyen masszának csináltam meg, nem levesnek.

Szerintem ezeket is szeretik. De biztos van ennél sokkal egészségesebb étel is számukra. De szerintem nem lesz baja ilyentől sem. A levesbe tehetsz még kolbászt is vagy amiket akarsz venni. Zöldségeket szerintem nem nagyon kell, bár egy kis krumplit répát biztos szeretnek ők is.

2009. jan. 7. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja és szerintem rendszeresíts egy fazekat és egy fakanalat a kutyáknak. Ezt is mosd el használat után és tedd el, de ebben már ételt ne főzz magatoknak. Mert mégiscsak azok a húsok, a kutyatészta stb...
2009. jan. 7. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

szeretik a káposztát, jó nekik a máj, vese

kicsi nyers tojás, és dió

2009. jan. 7. 20:01
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

a krumplit nem tudják megemészteni.az jó,hogy valamilyen hús(amelyik csont nem szilánkosra törik),vegeta,tészta.mielőtt adod nekik,kenyeret is rakhatsz bele.

hallottam már rántott levesről,de nem tudom az milyen.

2009. jan. 7. 20:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom,a kutya szervezetének nem jó a sózott étel,és a krumpli,mert a só a veséjét teszi hamar tönkre,a krumpli pedig számára emészthetetlen.De ha valaki jobban tudja,megcáfolhat...

Mindenesetre én kerülöm náluk ezeket a dolgokat.

Húst főzöl vízben,bele egy kis zöldség/répa,fehérrépa/ha nincs,sebaj,vagy rizs,és apríthatsz bele,ha langyos,kenyeret.Önthetsz hozzá tejet,ha rántást is tennél rá,akkor ne sok olajat,zsírt használj,mert az neki sem egészséges.De szerintem néha adj neki kutyatápot,a levesbe is áztathatod,mert azért abban fontos vitaminok,tápanyagok vannak.

2009. jan. 7. 20:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Kutyatápot minden nap kapnak. Levest csak most télen szeretnék nekik adni, mert kint vannak és az itató befagy. És nem is isznak ilyenko vizet, csak akkor szeretnének ha már befagyott. Ezért akarok nekik levest, mert azt egyszerre megisszák. Több állatorvos is mondta, hogy tejet nem szabad nekik adni. Kutyatésztát régebben láttam a Tescoba, de most már nincs. Nem tudja valaki, hol vehetnék?
2009. jan. 8. 19:20
 8/15 anonim ***** válasza:
lehet kapni kutyáknak való leveskockát
2009. jan. 8. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Én egy olyan helyen vettem kutyatésztát, ahol kalitkákat és madáreleséget árulnak. Van még kutyapóráz szájkosár is. Ilyen jellegű üzletben.

De szerintem ha veszel akciós olcsóbb tésztát, attól se lehet bajuk. Nem állandóan azt eszik.

2009. jan. 8. 22:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell kutyatészta, meg kutya leveskocka.

Ha úgy is kapnak tápot és csak azt szeretnéd leönteni, vagy mellérakni, hogy igyanak is vmit, akkor elég a felforralt víz, amibe leveskockát raksz.

De ha szeretnél is főzni bele vmit, akkor mehet a tészta, répák, vmi hús ha gondolod (pl. farhát), vagy fehércsont. És ezt mind úgy készítsd el, mintha magatoknak csinálnád, azért mert kutyák nem kell moslékot kutyulni nekik.

2009. jan. 9. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!